Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НАП погна рекламодателите на Диков, Кулезич и Береану

Ето това се случва в държавата на мутрите, на които им пречат медии, представящи други гледни точки, а не тези на властта. Евроком е нискобюджетна малка кабелна телевизия, чието гледане се увеличи експоненциално, особено след като предаването на Кулезич започна да излъчва там. Гледаемостта е право-пропорционална на рекламодаването. Какво правят правителствените бухалки? Искат да ударарят хората, дръзнали да рекламират при непослушни медии! ГНУСНИ ГНИДИ-МУТРИ ВЪН! БЕТИНО ОТ СЕМ, ЩЕ ПРЪЦНЕШ ЛИ ПО ВЪПРОСА????!!!!

Tatiana Christy

Телевизия Евроком получи писмо, в което от НАП се настоява да бъдат изредени подробно рекламодателите в предаванията на Сашо Диков, Люба Кулезич и Владо Береану, които са известни със своята опозиционност. Въпреки че клиповете могат да бъдат видени от всеки на екрана, не са тайна, а също са част от блокове, които вървят не само в тези рубрики.

По същия начин дори в ревизионните актове на агенции, рекламиращи в 19 минути, ясно е изписано „вестникът” и „издаването на вестника”, не счетоводни аргументи, както би следвало, ако работеше администрация, а не бухалка, като мотив за несекващите 4 години без 2 седмици репресии срещу медията ни.

Законовият срок за ревизия е 3 месеца, плюс възможност за удължаване с 2.

Явно такъв е отговорът на властта на критиките в доклада на ЕК и в резолюцията на ЕП от последните дни за натиска върху малкото останали свободни медии.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://19min.bg/

https://svobodnoslovo.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!