Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Прелъстена и изоставена: Леля Цецка плува с бодигард, още се вози в служебна лимузина

Охранител от НСО пази бившето острие на хунтата ГЕРБ дори в басейна

Леля Цецка Цачева, която получи главна роля в сериала „Прелъстена и изоставена” под режисурата на Бойко Борисов, го закъса с популярността, разкри Narod.bg.

Бившето острие на ГЕРБ е започнала редовно да плува, разкриват пред „Уикенд” запознати с новата страст на госпожата. При това по време на водните й занимания винаги я съпровождал бодигард от НСО, допълват възмутените ни източници.

Похвални са усилията на бившата парламентарна шефка да спортува, но не е ясно кое налага присъствието на охранител, чиято заплата се плаща от данъците на населението.

Не е известно Цецка да е обект на терористична заплаха, нито пък досега някой политически опонент или протестър да й е налетял. От друга страна, ако се съмнява в способностите си на плувец, е ясно, че на всеки столичен басейн има спасители. Така че и в тази му функция телохранителят от НСО е излишен. Вероятно единственото обяснение за неговата роля е да помпа самочувствието на бившата адвокатка от Плевен, като й създава усещането за особа с привилегии.

Все пак по-тежкарско е някак си костюмар от НСО да се изпъчи на басейна. Разбира се, Цецка може да ходи с колкото си иска охранители, но ако им плаща от джоба си. А в случая тя ползва държавното НСО.

Веднага след водните си занимания Цачева отивала в централата на ГЕРБ.

„Искам да помагам с каквото мога”  – казвала тя на съпартийците си. Помежду си те коментирали, че присъствието й е доста натрапчиво. „Разбираме я донякъде, явно я тресе страх да не се разгори отново някоя проверката около апартамента й, затова по всякакъв начин се опитва да демонстрира лоялност” – анализират гербери постоянното й присъствие в централата на партията.   

Както си припомнят очевидци, Цецка Цачева обича да е заобиколена от гардове. Преди няколко години, когато още беше шеф на парламента, тя „изненада” клиентите на столична „Била”, като се появи в обкръжението на 5-ма служители от НСО, призвани да я пазят, незнайно от какви заплахи. Тогава те разбутват цялата опашка, за да мине най-отпред високопоставената дама.

Връх на наглостта е, че сценката се разиграва на 22 декември, когато опашките се вият до безкрай, понеже народът пазарува за празниците.

Цецка пълни количката с най-различни продукти, а охраната я следва плътно. При касите гардовете разпръсват опашката и Цачева става първа, като не пропуска да си размени някоя и друга фамилиарност с продавачката.

Плаща, а охраната от НСО кавалерски грабва торбите. По същото време в „Билд” бяха излезли снимки на Ангела Меркел, която чака на опашка в немски супермаркет. Няма прередени, няма фамилиарности с касиерката. 

Преди време се оказа, че Цецка Цачева ползва и мерцедес на НСО при това с персонален шофьор. Законът за НСО дава право на  бившите шефове на парламента имат да ползват т. нар. „специализиран транспорт” до 4 години след като са напуснали високия пост.

Проста сметка показва, че Цецка ще се наслаждава на служебната лимузина до 25 януари 2021 г., въпреки че беше изхвърлена от властта след скандала с „изгодната” цена на жилището си в кв. „Изток”. Явното е решила да се наслади докрай на благата, които й дава присъствието във властта – държавна охрана и кола на НСО.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!