Страх тресе червената диктатура: Полиция и жандармерия от цялата страна задръсти София, за да пазят Бойко!

Николай Марков: Истинската ЧЕРВЕНА партия в България не е БСП, а ГЕРБ

 

Страхът е по-силен от тока. Бойко пак докара служители на МВР от цялата страна, за да бият и плашат протестиращите граждани днес. В деня на независимостта на България кочината се тресе от страх – хиляди зависими от статуквото ченгета се втурнаха към столицата с ясната задача да репресират гневните на властта, за да опазят властта на мутрата Бойко Борисов, видя репортер на Narod.bg.

В снимки и видеа в социалните мрежи се виждат колони от патрулки, които причиняват зверски задръствания, а потребители коментират с насмешка, че униформените просто пазят Бойко от народната любов.

Засилено е и полицейското присъствие с автомобили на бул. „Дондуков“ при сградата на бившия Партиен дом, където е новата пленарна зала.

Организаторите на протестите от Отровно трио обявиха, че началото на протеста ще бъде поставено в 17 часа, когато ще започнат да се събират на площад „Независимост“ пред Министерски съвет.

Първото и второто „Велико народно въстание“ се състояха на 2 и 10 септември. На 2 септември събитието съвпадна с откриването на новата есенна сесия на Народното събрание и се стигна до сблъсъци между униформени и протестиращи. Вечерта пък служителите на МВР бяха обстрелвани с бомбички, камъни и бутилки и десетки от тях пострадаха. Ескалацията обаче доведе до ответен удар и някои от протестиращите, включително журналисти, бяха бити, а техниката им счупена. Имаше и много задържани.

Второто „Велико народно въстание“ обаче премина мирно и без ескалация на напрежението, след като от СДВР засилиха драстично мерките. Очаква се и днес те да бъдат такива, за да не се стига пак до сблъсъци.

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Осъдете комунизма и ВИЕ

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Сачева: ГЕРБ не е дясна партия! България стана полицейска държава... средата е убийствена... 20 г. се занимавали с рекет – ПОДКРЕПЯМ ГИ

Мирише на Комунизъм, прилича на Комунизъм, звучи като Комунизъм... ами хора, ние си живеем в Комунизъм, бе!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...