Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Страх тресе червената диктатура: Полиция и жандармерия от цялата страна задръсти София, за да пазят Бойко!

Николай Марков: Истинската ЧЕРВЕНА партия в България не е БСП, а ГЕРБ

Страхът е по-силен от тока. Бойко пак докара служители на МВР от цялата страна, за да бият и плашат протестиращите граждани днес. В деня на независимостта на България кочината се тресе от страх – хиляди зависими от статуквото ченгета се втурнаха към столицата с ясната задача да репресират гневните на властта, за да опазят властта на мутрата Бойко Борисов, видя репортер на Narod.bg.

В снимки и видеа в социалните мрежи се виждат колони от патрулки, които причиняват зверски задръствания, а потребители коментират с насмешка, че униформените просто пазят Бойко от народната любов.

Засилено е и полицейското присъствие с автомобили на бул. „Дондуков“ при сградата на бившия Партиен дом, където е новата пленарна зала.

Организаторите на протестите от Отровно трио обявиха, че началото на протеста ще бъде поставено в 17 часа, когато ще започнат да се събират на площад „Независимост“ пред Министерски съвет.

Първото и второто „Велико народно въстание“ се състояха на 2 и 10 септември. На 2 септември събитието съвпадна с откриването на новата есенна сесия на Народното събрание и се стигна до сблъсъци между униформени и протестиращи. Вечерта пък служителите на МВР бяха обстрелвани с бомбички, камъни и бутилки и десетки от тях пострадаха. Ескалацията обаче доведе до ответен удар и някои от протестиращите, включително журналисти, бяха бити, а техниката им счупена. Имаше и много задържани.

Второто „Велико народно въстание“ обаче премина мирно и без ескалация на напрежението, след като от СДВР засилиха драстично мерките. Очаква се и днес те да бъдат такива, за да не се стига пак до сблъсъци.

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Осъдете комунизма и ВИЕ

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Сачева: ГЕРБ не е дясна партия! България стана полицейска държава... средата е убийствена... 20 г. се занимавали с рекет – ПОДКРЕПЯМ ГИ

Мирише на Комунизъм, прилича на Комунизъм, звучи като Комунизъм... ами хора, ние си живеем в Комунизъм, бе!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!