Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Източник от спортното министерство: Медийна съветничка на Кралев размахва любовни SMS-и с Бойко Борисов, псува във Фейсбук и се хвали с Гучи и Вюитон от премиера (Разкрития на Narod.bg)

Упадъкът на комунистическата диктатура на Бойко

Скандални разкрития за една от девойките на Бойко Борисов пристигнаха на редакционния имейл на Narod.bg. По думите на източника ни медийна съветничка на спортния министър Красен Кралев се хвали с любовни SMS-и с премиера, сипе недопустими обиди във Фейсбук и се хвали с подаръци от ББ от Гучи и Вюитон.

Ето как работи морално поквареното мутро-комунистическо управление на България

В новия сигнал става дума за стара познайница на Narod.bg. Това е Ванина Колева, за която Narod.bg вече писа на 11 август

Носим на гърба си една калинка, оплаква се източникът от Министерството на младежта и спорта.

Narod.bg публикува целия сигнал, получен на редакционната поща:

Да ви разкажа как цялото спортно министерство се тресе от интриги и скандали. Носим на гърба си една калинка. Че не е една, не е, но тази е нагла. С некадърността си злепоставя не само спортния министър, но и човека, който и даде работата като медиен съветник – г-н Борисов.

Дали има интимни отношения с него от години, както тя твърди, и дали и купува чанти по 5-6 бона – Гучи и Вюитон, джип Ауди и екскурзии – няма как да знаем.

Факт е, че живее снобски – от дрехите, колите и пластичните операции се подразбира.

Но не това е проблемът, който дразни колегите, а некадърността й. Един от скандалите, които се завихри в медийното пространство, „Педалите на Кралев“ под пост във Фейсбук, е писан не от кой да е а от госпожицата с псевдоним В. Колева.

Медийните съветници имат достъп до профилите на министрите, за да обновяват информацията. В случая В.Колева е забравила да смени профила си и така е коментирала от този на министър Кралев. Езикът, който използва, е в типично нейния вулгарен стил.

Миналата седмица се появиха едни снимки, които защитаваха премиера от фалшива новина и цялото министерство разбра как девойката била направила няколко скрийншота, пратила ги на премиера, а той веднага ги препратил на собствениците на ПИК и „24 часа“, където били незабавно публикувани.

По цял ден слушаме как премиерът се съветва с нея по най-важните дела, а тя осъмвала в постелята му, наглостта й се простира дотам, че да злослови срещу Севделина Арнаудова.

Когато напусна Министерския съвет, беше радост и щастие, защото според госпожицата с мераци към кариерно развитие на гърба на Борисов, Севделина не ставала за тази работа, Ванина била по-добра.

И срещу него да тичате, но можете да го стигнете, коментира В.Колева новина за премиера във фейсбук профила си.

Но радостта й не продължи дълго, когато видя,че Арнаудова е неизменно до премиера. С коментарите и разказите госпожицата дърпа към дъното премиера. Заради него тя е обект на подигравки не само в нашето министерство, сред приятелите му и дори сред НСО, защото искала информация дали други жени посещават премиера.

Освен това си задаваме въпроса дали автора на част от снимките не е именно тя. (притежаваше същия модел айфон като този, с който са правени снимките).

Отдавна трябваше да бъде освободена от работа, но понеже използва името на Борисов и показва SMS-ите си от него, действа като местен дерибей, и никой не смее да я изгони.

Позитивното е, че вече все по-често министър Кралев е придружаван от един достоен човек Радо Любомиров.

ПП. (Анонимно, защото някои хора сме по честен начин на поста си и можем да изхвърчим след тази публикация).

Дори във Фесйбук Ванина си е написала, че вярва на Бойко Борисов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!