Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мартин Карбовски: След видеото в спалнята на Борисов всичко рухна

Хората на власт у нас се научиха, че сякаш са завинаги. Чекмеджета, записи, други неща. Трябва да се оправдаеш и то публично. Борисов не е дал отговор на въпросите. Размахват се едни милиони. Но колко ни даде Борисов? Това каза и попита пред bTV журналистът Мартин Карбовски.

Протестите са отчаяни и учтиви. Няма кой да ми каже друго. Ами ако не си тръгне никога. Може ли този да не си отиде. След видеото от спалнята всичко рухна. Той трябва да обясни, поне при тебе. При мен няма да дойде. Той провали журналистиката у нас. Всеки ден се обаждаше на шефчета и продуценти и казваше какво да се прави. Но в момента bTV се държи нормално, каза още той.

Народното събрание e нов партиен дом. Караянчева, отвори за журналистите залата!, поиска  той.

Ясно е, че ляво правителство у нас не е позволено. На Орешарски даже не му дадоха да се развие. Затова протестът дава знак на политиците, посочи още журналистът.

В момента Карбовски прави проект за младите момчета, които въртят гуми и дрифтят: И аз ще стрелям по тях. Властта ни дължи обяснение, какво се случва при катастрофата с Милен Цветков. Кой е бил на задната седалка? Решиха, че няма да говорят, защото са на власт. Това, че човекът е дрогиран се променя и след седем- осем години се забравя. Истинско правосъдие – или сега и веднага, или всичко е мижи да те лажем.

https://frognews.bg/

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!