Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБ брои 2 млрд. за електронно правителство и го дава на посредници. Ще се облажат ли фирмите на хунтата?

Адв. Елена Гунчева разкри поредната мръсотия на управляващата хунта. Според нейната информация прословутото електронно правителство, което още не може да започне работа, ще бъде дадено на посредници, които да прибират тлъсти комисионни от обслужването на гражданите, установи репортер на Narod.bg.

Основателен въпрос е дали пък посредниците, т.е., частните фирми, които ще въртят въпросното електронно правителство, не са от обръча на хунтата ГЕРБ?

Ето пълния текст на коментара:

Поредната герберастка изцепка ме остави без думи. Прочутото електронно управление, което ни струва вече два милиарда лева и още не работи, щяло да се извършва от….посредници.

Които ще извършват административните услуги срещу комисионна!!! Тоест всичко, което се прави от администрацията, се приватизира от частници, за да се предоставя на гражданите!!!

Безумието започна да минава границите на нормалното. Ние си играем на държава. Скоро сигурно и данъците ще дадат на местни феодали да ги събират срещу комисионна!

И понеже съм блондинка, моля някой да ми обясни защо, по дяволите, издържаме огромната администрация тогава?!? Ако не могат да се справят – да се махат. Или целта отново е да плащаме на едни мутри, за това, което държавата е длъжна да прави!!! И за което плащаме данъци!

Боже, спаси ни от дебилите!

Елена Гунчева

Проверка на Narod.bg показа, че електронното правителство (Electronic government) е организация на държавно управление на база електронни средства за обработка, предаване и разпространение на информация, включваща:

1. Предоставяне на услуги и информиране за дейността на държавните органи на всички категории граждани с помощта на електронни средства;

2. Нов модел на държавно управление, преобразуващ отношенията на гражданите и бизнеса с властовите структури.

3. Преобразуване дейността на правителството

Правителство, в което цялата съвкупност от вътрешни и външни връзки и процеси се поддържа и обезпечава от съответните информационно – комуникационни технологии.

Електронното правителство не само сервизира властта, но и я прави прозрачна. Всяка стъпка, която тя предприема, става незабавно известна на обществеността.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!