Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Татяна Кристи: Въпроси, въпроси и корупционни схеми от космически размери, отговорът на които би бил ясен, ако имаше прокуратура

Нека да си поговорим за мъже… не в контекста на мозъчно ощетените „патриоти“, за които ходенето в казарма е „мъжествено.“ Нека да поговорим за „мъжествеността“ на премиера. От месеци спекулациите, че Бойко Борисов има дете от не знам коя си финтифлюшка с бикини, циркулират в световните медии.
Няма лошо, сексът и правенето на деца не е престъпление. Престъплението идва от това да си шитнеш мис гащи в друга държава и да я издържаш с корупционни схеми, т.е. с кражби от особено големи размери, които българската прокуратура игнорира.

Но да се върнем към мъжествеността –всеки един мъж, особено политик, обвинен в незаконно дете, би скочил като ужилен, и ако детето не е от него, би направил всичко възможно да докаже на обществото, че той няма такова, особено, ако е обвиняван в корупционни схеми от космически размери, свързани с мис гащи. Това би бил фокусът на неговото съществуване.

На първо място би съдил медиите, които разпространяват подобни спекулации, на второ място би наел адвокатска кантора, която би представила доказателства на Барселонските власти, че скандалът, който те разследват за пране на пари няма нищо oбщо с него. В тези доказателства за „невинност“ въпросният политик би доказал, че няма нищо общо с личностите, с които го свързват.

Един мъж, който се смята за „оклеветен“ моментално сам би поискал да му направят ДНК тест, който да докаже, че няма дете от мис гащи, която спонсорира като държанка във вила в Барселона, барабар с родата й. Би доказал, че няма нищо общо с бели Поршета, която въпросната кара и бутици, които има и които по необясними причини се затварят в момента, в който гръмва скандала за осеменяването й от български премиер.

Би намерил начин да докаже как така при гръмването на скандала, въпросната къща скоропостижно се опразва от обитателите й и се пуска на пазара за продажба и как така мис гащи скоропостижно се омъжва за един дъртак, който може да й е дядо, но пък който е свързан с премиера.

Въпроси, въпроси, въпроси, отговорът на които отдавна би бил ясен, ако имаше прокуратура, а не гешев и ако имаше държава и разбира се, свободни медии.

Журналистът Татяна Кристи, Фейсбук

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/tatiana.christy/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!