Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Известна журналистка: Мутрата днес се отрече от сина си, защото за баща селяндур е резил да бъде незаконен баща! (ВИДЕО)

Известната журналистка Зоя Деянова – създател и дългогодишен главен редактор на вестник “Жълт труд” размаза премиера-тулуп, видя Narod.bg.

Ето какво написа колежката в личната си фейсбук страница:

“Заради власт са убивали синовете си, та мутрата да не се отрече от своето дете. И не е изсипал върху миската милиони от обич и дълг, а за да ѝ затвори устата, защото за простака селяндур е резил да бъде „незаконен“ баща. Той си мисли, че морал е мръсна дума…”

Написаното от нея е във връзка с въпрос на журналист към Борисов днес.

Narod.bg припомня, че Вилдан Байрямова запита Бойко: Господин Борисов, имате ли дете от Борислава Йовчева? Стъписан от резкия въпрос, Борисов отсече: Не! Абсурд! Глупости не ме питайте!

На какво е способен един човек, в името на властта и парите? Оказва се, че сребролюбците стигат твърде далеч, извън всякакви морални граници. Колко морално осакатен трябва да бъдеш, за да се отречеш от собствената си рожба, в името на това да запазиш политическа си власт? Колко умствено ограничен трябва да бъдеш, за да се страхуваш, че едно дете може да бъде лоша реклама или черна точка? Човек, който е дотолкова компрометиран, че цялата му биография се състои от престъпления, рекети и афери, се страхува, че един незаконен син може да срине репутацията му?

Както спомена Зоя Деянова, по всяка вероятност той дори не е заинтересован от това дете, нито от майка му. Заточил ги е в Барселона и се грижи за стандарта им на живот не за друго, а за да държат устите си затворени. В чии ръце си, Българийо? В мутренските лапи на безродници, срамуващи се от децата си. Не ти, Борисов, а детето ти трябва да се срамува от теб!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!