Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Държавата се разграбва като за последно!

В момента държавата се разграбва като за последно, безогледно се раздава на администрация и приближени фирми по време на криза и безработица. Дано не стигнем и до Беларуския модел по време на изборите. Това заяви във видео интервю за „Студио Банкеръ“ адвокат Валентина Каменарска.

Валентина Каменарска, кадър: БТВ

В интервюто адв. Каменарска каза още:

Само си представете какво би последвало, ако г-жа Меркел се обърне към германските граждани  с „изроди, стадо или алкохолизирана тълпа“.

Да седне да пише основен закон едно дискредитирано правителство, нежелано от народа, е еманация на арогантността.

Припознах се в протеста, защото видях лицето на млади, образовани, културни хора, които не могат да понасят повече това просташко, селяндурско ниво. Доверието в кабинета е 18%, а оставка няма и това е изключителна наглост. И тези дискредитирани хора пишат основен закон“, казва още Каменарска.

Тя е категорична, че Прокуратурата е страна в процеса и трябва да бъде равнопоставена на адвокатурата. Освен това държавното обвинение е длъжно да събира доказателства и в полза на оневиняването на разследваните лица, което то не прави. 

Не знам каква е по своята правна същност тази прокурорска сбирщина, в която присъстват министри от изпълнителната власт„, попита риторично Каменарска.

Не одобрявам индивидуалистичното разединение, дългите речи, барикадите, нахъсването. Не е сега моментът да бистрим кой кого поддържа. Протестът не трябва да е толкова организиран, хората трябва да бъдат оставени да се самоизразят. В момента държавата се разграбва като за последно, безогледно се раздава на администрация и приближени фирми по време на криза и безработица“, бе категорична юристката.

Дано не стигнем и до Беларуския модел по време на изборите“,допълни тя.

Източник: „Банкеръ“

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!