Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Топ журналист от САЩ: МУТРИ – Thugs! Това се чу в Брюксел! Сбогом, банкянски тулуп (ВИДЕО)

Топ журналистът, влогър, млада майка и холивудска съпруга Ирина Асиова-Диамант разкости Бойко Борисов с коментар за случилото се вчера в Европейския парламент, установи репортер на Narod.bg.

Ирина на протест срещу хунтата заедно с депутата от БСП Нона Йотова

В ЕП вчера ирландският депутат Клеър Дейли призова Европа да спре парите на престъпната власт в България, като описа премиера като „мутра”.

Ето и коментарът на Ирина Асиова без никаква редакторска намеса:

МУТРИ! Тази дума прозвуча и от Европарламента по адрес на българското правителство! Thugs! Това е думата на английски и нейният най-точен превод на български е МУТРИ! Мутри, които управляват най-бедното население на Европа. Това заяви Клеър Дейли. Аз съм го казала хиляди пъти, но как само кънти, когато дойде от Брюксел.

Евродепутати към Брюксел: Фондовете подпомагат корумпираната власт в България

Разпука се тънкият лед под дебелит$ крака на Борисов и само стойте и гледайте как пропада в ледената дупка. Пльок! Сбогом, мутро! Сега, след като ти си тръгнеш, въпросът е как да демутризираме държавата. Защото нека бъдем честни… Борисов е само един жалък, прос$, крадлив банкянски тулуп, който ние позволихме да се угои пред очите ни до чудовищни размери. Във всеки смисъл. Въпросът е след като го изхвърлим на бунището на историята да не си отгледаме нова версия на същата перверзия.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!