Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко на вечеря с Моника и Сергей, след спявката двама се отказаха от битката за БСП: Narod.bg

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Още ли се питате кой управлява и днес България

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Мирише на Комунизъм, прилича на Комунизъм, звучи като Комунизъм... ами хора, ние си живеем в Комунизъм, бе!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Бойко Борисов, настъпен лошо от олигархията, се дърпа неистово от подаване на оставка. Премиерът от СИК не се вясва в Министерския съвет от страх да не бъде сгащен от гневните българи, които вече 65 дни са окупирали „триъгълника на властта” в София. Хитрецът от Банкя обаче намери време за поредната вечеря с Моника и Сергей Станишеви, на която са взети решения за бъдещето на…БСП, научи Narod.bg от читател в централата на Столетницата.

Информацията гласи, че Бойко, Моника и Сергей са вечеряли заедно в Брюксел преди броени дни – миналия уикенд. Съобщение за задграничното пътуване на премиера обаче така и не бе спуснато до медиите. Не е ясно какво точно е обсъждано на срещата, но резултатите са показателни – само два дни по-късно – във вторник, 8 септември, точно четири дни преди заветния избор за председател на БСП, двама от кандидатите се оттеглиха от надпреварата. В декларация до медиите Валери Жаблянов и Красимир Янков обявиха, че се отказват от партийната битка, припомня Narod.bg.

Предполага се, че и двамата отказали се партийци са били в обсега на влияние на бившия премиер Сергей Станишев и че съдбата им е била решена именно на тайната вечеря на банкянския разбойник с шефа на ПЕС и съпругата му.

„Създадената организация е предпоставка за груби манипулации на процедурата по изборите и подмяна на действителния резултат”, написаха „скромно” оттеглилите се кандидат-лидери.

Те призовават за неучастие в предстоящия избор, с което да се даде ясен знак за отношението към опорочената процедура. „Конгресът е нашият висш партиен орган, който трябва да намери решение за създалата се ситуация”, апелират Жаблянов и Янков.

Двамата обаче не казаха, че решението им е продиктувано именно от срещата между Бойко Борисов и лидера на ПЕС Сергей Станишев и съпругата му Моника. Narod.bg припомня, че от известно време вървят грозни слухове за повече от приятелска близост между премиера и жената на бившия премиер Станишев. Според източници на Narod.bg от централата на БСП клюката е истина – Моника и Бойко са любовници със знанието на Сергей.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!