Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Историята с частните гардове на Ипон и Делта Гард, които обгазяват, бият и арестуват протестърите от името на Борисов има интересно продължение

Историята с частните гардове на Ипон и Делта Гард, които обгазяват, бият и арестуват протестърите от името на Борисов и които се наемат от СДВР има интересно продължение. Те постепенно изместват НСО от охраната на редица важни обекти. Лично Борисов е наредил да се ограничат НСО, защото били президентски.
Последният пример е Правителствена болница, МБАЛ „Лозенец“ или по-известна като болницата на властта, която от 1 септември се охранява от ……. името му е …….. втората част на името му е …… ГАРД. Познайте първата.

И тук скандалът е огромен.

Правителствена болница трябва да лекува всички топ политици, включително и президента, вицепрезидента и т.н. Именно за това никъде не се допускат частни охранителни структури, защото това е риск за сигурността – за живота на охраняемите лица, за сигурността на работещите и т..

Ето ви и схемата – за да не плащат СДВР или МВР държавата им дава договори за охрана. Но не само това – Борисов вече преминава към тактиката на Путин да работи през уж несвързани частни структури за да реализира реваншистки задачи спрямо политическите си противници.

Още веднъж това е правителствена болница, обект от критична инфраструктурана на сигурността на държавата. Разпореждането е дошло пряко от Борисов за този договор.

Ипон и Делта гард имат договори и за охрана на други стратегически обекти.

И какво излиза ние плащаме над 40 милиона лева на НСО, но на тях им „свиват“ обектите, прокуратурата също мина на „частни“ гардове. Но в същото време плащаме на частните структури, които трябва да пазят властта.

Ето моето предложение за решение – Вие ще се лекувате ли в болница, която се охранява от мутрите на Борисов?!

Лекарите и мед сестрите могат да бъдат най-добрите, но тази „подмяна“, особено в този момент срива имиджа на болницата. И ако си траят, значи съучастват.

Освен това утре тези „гардове“ привлечени от СДВР ще охраняват изборния процес – секциите и т.н.

Илиян Василев, Фейсбук

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!