Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ще ви настръхнат косите какви предателства и корупция са натворили Борисовите хора

Отказвам изобщо да отговарям на опорките за Радев, БСП и прочие. От 11 години Борисов управлява с Доган,, Пеевски, Първанов, Марешки, Каракачанов, Симеонов – на практика в Парламента няма никакъв инакомислеш глас с изключение на малко останали некупени депутати от БСП.

Изградиха неформални и формални мрежи за съгласуване на интереси, за координирана кражба на бизнес, публични средства, за споделена корупция, която потопи цялата държава и ни закотви за дълги години на дъното на ЕС.

И тези „полезни“ идиоти на Борисов от условно десни, ме убеждават, че битката била комунисти – антикомунисти, и че Кремъл свалял Борисов.

Къде видяхте антикомунисти сред управляващите и такива които достойно защитават българските интереси срещу Кремъл.

Класиката в жанра е – махнете корупцията и руското влияние ще отслабне и социалната справедливост и благоденствието ще станат факт.

От доста време попълвам пъзела на Балкански поток и трябва да ви кажа че там има не само предателство на българските национални интереси и гранд корупция, но има държавна измяна защото Борисов е поставил държавни компании и институции в услуга на Кремъл, като е осигурил пряк достъп на руски компании извън процедури, със съзнанението, че така допуска да се разшири агентурната мрежа на Русия.

Били сме членове на НАТО и на ЕС!? Да, ама на хартия.

Ще ви настръхнат косите какви предателства и корупция са натворили Борисовите хора.

Просто сега се обединяват всички честни хора и гледат да спасят държавата си.

Илиан Василев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!