Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Има ли ГЕРБаджийски канал за дрога през ГКПП „Малко Търново”? Самоубил се граничар осветли скандална схема!: Narod.bg

Тодор Стайков се обеси в Турция, след като бе спипан с 16 кила кокаин

Жестока трагедия със самоубил се български граничар осветли връзка между хора на управляващата партия ГЕРБ и наркотрафика през ГКПП „Малко Търново”.

Това твърди в сигнал до Narod.bg източник от високите етажи в МВР, категорично настоял за анонимност.

Разплитането на схемата стана, след като служител на „Гранична полиция” бе арестуван в Турция с 16 кг кокаин.

50-годишният Тодор Стайков бил задържан в петък и вкаран в ареста. Граничарят обаче се обесил часове по-късно, за да не попадне в ада на турски затвор, припомни информаторът на Narod.bg

Историята гласи, че Тодор Стайков работел на граждански договор към „Гранична полиция”. Служителят пазел бариерите и помагал на граничарите в охраната на различни сгради. Преди това е работил към КАТ-Бургас.

Стайков е арестуван в град Кърклалери в Турция, като при проверка униформените открили 16 килограма от най-скъпата дрога – кокаин. Според хора в родния му Карнобат Стайков бил известен преди години като домакин в полицията, когато бил задържан с трева.

Narod.bg научи още, че това далеч не е първото преминаване с дрога в посока Турция на граничаря. Според неофициални данни мъжът бил брънка от наркоканал, който бил под закрилата на кадрите на ГЕРБ, назначени в ръководството на ГКПП „Малко Търново”.

Според информацията на Narod.bg Тодор Стайков от години пътувал между България и Турция като наркомуле. Нашенецът попаднал в полезрението на турските служби, които контролирано го допуснали на тяхна територия, за да го арестуват на 20 км навътре в страната край град Кърклалери с 16 кила от най-скъпия наркотик.

Пламен Иванов е шеф на граничния пункт

Източникът на Narod.bg обясни още, че началник на граничния пункт „Малко Търново” е главен инспектор Пламен Радев Иванов, назначение на ГЕРБ.

ГКПП-то разположено на международния път Е-87 (Бургас – Малко Търново – ГКПП Дерекьой, Турция – Къркларели). Граничният пункт не е предвиден за преминаване на тежкотоварни МПС, затова обслужва предимно туристическия трафик – леки автомобили и автобуси.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!