Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Изроди и изверги": Марешки за протестиращите българи

Зам.-председателят на Народното събрание и лидер на партия "Воля" Веселин Марешки определи хората на протеста като изроди и изверги. Той публикува видеообръщение във фейсбук профила си , в което коментира призивите за бойкот на бизнеса му с аптеки и бензиностанции.

"Искам категорично да се разгранича от всички изроди, които съсипват живота и потъпкват конституционните права на милиони българи да се придвижват свободно по българската територия. София е толкова свободна, колкото плажът в "Росенец". Искам да се обявя против всички изроди, които се опитваха да убият български полицаи. Искам да се обявя срещу всички изверги, които ограбиха и съсипаха живота ни през последните 30 г. Категорично нямам нищо общо с тези хора", обяви Марешки.

ВИЖ ВИДЕО ТУК!

В същото време Марешки се похвали с рекорден ръст в продажбите във веригите аптеки и бензиностанции. "Преди седмица някакви си Хаджигенов бил отправил призив към вас да не купувате лекарства от аптеките на Марешки и да не зареждате в бензиностанциите на Веселин Марешки. Веднага си направих и труда и пред вас съм длъжен да направя отчет на тази една седмица - оборотите в бензиностанциите са се увеличили с 10%. Недоволни от резултата от този призив, Хаджигенов вече го удари и на молба. Вчера той вече не ви призовава, а ви моли поне два дена не купувайте от аптеките на Марешки. За последните 24 часа имаме 20% ръст на продажбите", коментира лидерът на "Воля".

Той се скара и на министъра на труда и социалната политика Деница Сачева за думите и от по-рано, че не купува от Марешки. "Г-жо Сачева, бензиностанциите и аптеките на Марешки не са направени за български министри. Вие получавате големи доходи и живеете щасливо и охолно за разлика от голяма част от българския народ", категоричен е бизнесменът, като добави, че "такива като нея" във "Воля" не ги назначават дори за чистачки.

В заключение Марешки, който подписа проекта на конституция на ГЕРБ без дори да го прочете, заяви, че партията му не е свързана с нито един корупционен скандал досега. "Ние не сме крадците, ние от партия "Воля" сме дарителите, които помагат на вас, на училища, на манастири, на църкви, на болници и помагат на всички вас, за да можем да оцеляваме в цялата тази гнусотия, в която се налага да живеем", смята зам.-председателят на НС.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://19min.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!