Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко се моли за оставка, мафията го държи на власт с извратени видеа заради милиардите, които трябва да откраднат

Бойко Борисов буквално се моли да даде оставка, но мафията, която го постави на поста, не му позволява, защото има милиарди за крадене.

Това алармира само пред Narod.bg депутат от опозицията, настоял за анонимност.

Още от първите дни на протестите Борисов е готов да си тръгне. Кукловодите му обаче го държат в желязна хватка и не му позволяват да пусне властта, защото премиерът от СИК е поел сериозни ангажименти за източване на хазната с манипулирани обществени поръчки, с които задкулисието да открадне още няколко милиарда от България, категоричен е депутатът пред Narod.bg.

По думите му Бойко Борисов е държан насила на власт включително с отвратителни видеа, които разкриват извратеното лице на премиера.

Съществуват клипове, в които министър-председателят извършва действия, наказуеми по няколко члена от Наказателния кодекс, скандално обяви информаторът на Narod.bg.

Сделката е проста – Бойко да стои на власт до края на търпимостта на народа, за да може в суматохата да минат уговорените вече сделки. Ако Борисов е послушен, уличаващите видеа, водещи директно към затвора, няма да видят бял свят.

В противен случай от анонимни мейли до всички медии ще бъдат изпратени клипове, които са толкова извратени, че ще се превърнат в новина №1 по света, не само в България.

Хората трябва да разберат, че Бойко няма избор – ще стои на късата каишка до последно, иначе рискува да попадне във вихъра на скандал, който ще го компрометира завинаги, завърши народният избраник пред Narod.bg.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!