Следвайте "Буднаера" в Телеграм

”БОЕЦ”: Борисов подготвя най-голямата измама

.

Борисов ще изпълни ролята си на марионетка и ще реализира най-голямата мечта на Доган, Пеевски и ДПС за ”експертно правителство”, вероятно с друго наименование. Този страхлив мишок си мисли, че може да ни излъже.
Буда ще използва събитията на вторисептември, за да подаде оставка и след това в рамките на този парламент да бъде гласувано ново правителство с мандата на ГЕРБ с премиер Николай Младенов. А самият Борисов иска да се превърне в "малък Пеевски" и от зайчарника задкулисно да дърпа конците, докато на самият него Доган и Шиши му дърпат конците. Целта е това "ново правителство" на същата мафия да добута до редовните избори и те да бъдат проведени пак под контрола на мафията! Фишека с "новата Конституция и ВНС" е само, за да се спечели време и Буда да намери основание да подаде оставка по причина, че няма достатъчно подкрепа в парламента!

Истината е, че Борисов ще си отиде най-позорно за пореден път заради гражданите и бойците на площадите! Той ще бъде свален, а агонията само прави краят му още по-позорен и катастрофален.

БОЕЦ сме заявили твърдо, че няма да приемем никакви опити за подмяна, а единственото, което искаме от правителството на мафията е незабавна оставка и извънредни избори!

Междувременно от парламента искаме приемането на - Закона за Лустрацията, нов Изборен Кодекс с въведен граждански контрол върху изборите, мажоритарно гласуване в един тур и електронно-дистанционно гласуване! След това - Граждански служебен кабинет с една задача - да осигури честни и свободни избори и накрая - разпускане на парламента и насрочване на извънредни избори! 

На 02.09. в 08.00ч. БОЕЦ ще бъдем в София и ще се борим и отстояваме нашите цели и стъпки до край. Няма да позоволим гражданите да бъдат излъгани отново. Не е важно какво иска мафията и Борисов, важно е какво искаме гражданите и до къде сме готови да стигнем, за да постигнем и изпълним справедлисите си искания. Пътя към свободата и отстраняването на мафията от властта минава през битката на площадите и това е само началото. Заедно с оставката на Борисов трябва да преследваме и постигнем и другата, оставката на Гешев! Никакво отпускане след оставката на Буда, а продължаваме веднага с още по-голяма сила и енергия до оставката и на Гешев!

Призовавам всички бойци и граждани на 02.09 да дойдат в София с готовност за твърди и решителни действия до постигане на поставените цели. А тези, които не могат, да блокират по места пътища, магистрали, КПП-та и кръстовища. Сега гражданите редим събитията и се борим за свободата си.

Бой до дупка. 

Facebook, гражданско движение "БОЕЦ"

Най-голямата измама на ГЕРБКП, че са ДЯСНА партия отдавна мина, последстивята вървят към трагични

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!