Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стъки пак атакува протеста

. Методи Лалов: Приберете си мутрите, мутри!

.
Станислав Недков-Стъки

ММА-боецът Станислав Недков-Стъки пак атакува протеста. Ето какво написа той във Фейсбук днес: ”Вчера бях избран за лидер на движението против незаконното блокиране на София, нападенията над мирни граждани, пилеенето на хранителни продукти, оскверняването на държавни символи и знаци!

Опазил ме Господ да ми мине през главата, че съм най-достойния, но осъзнавам отговорността и със сигурност ще направя всичко по силите си, за да оправдая големите очаквания към мен!

Призовавам Отровното трио да излъчи някой от тримата, който да се яви с мен на дебат пред всички заинтересовани медии, за да се каже ясно на всички мислещи български граждани, кой за какво се бори и какво иска да постигне с действията си!

Ще поискам преди да започне съществения дебат, двамата с представителя на Триото да бъдем закачени на детектор на лъжата и публично пред всички да отговорим на три въпроса:

1. Получавате ли пари или други облаги, за да участвате във вашите протести?

2.Плащате ли на протестиращи и на хората, които стоят в палатките, блокирали София?

3. Обслужвате ли интересите на политическа партия и олигарси?

Така ще стане ясно на всички кой за какво се бори и с какви подбуди го прави!

Вярвам, че в България има независими и обективни медии, които искат да покажат двете гледни точки, и които ще вземат веднага под внимание моята покана за организиране на тоя дебат!".

Методи Лалов: Приберете си мутрите, мутри!

”Някой си Станислав Недков се изживява като ”стикито” на инструментите на Пеевски във властта”. Това написа в свой пост във фейсбук Методи Лалов от Демократична България.

Вижте целия текст на публикуцията му в социалната мрежа: 

"От публичните му изяви разбирам, че този човек си представя обществените отношения като MMA мач и че е готов да се саморазправя с хората, които протестират срещу мутрите и завладяната държава. 

Орлов мост имат нужда от подкрепа. Елате там довечера! Аз ще съм там."

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!