Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нямате ли вече спомен, че всички уж десни хора се качихте на мафиотския кораб и му сложихте емблемата "европейски", само за да бъдете на него?

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Осъдете комунизма и ВИЕ

“Но този, който днес се мъчи да убеди спонсорите си, че България е мафиотска държава, може да постигне един-единствен резултат - марш навън, към Евразия.”, Филип Димитров...

Сега да изясним някои нещата, г-н Димитров...

1. Аз твърдя, че България е мафиотска държава.

2. Нямам спонсори и за разлика от Вас съм бил само капиталист през целия си живот през всеки ден.

3. Вие сте некомпетентен и неосведомен за процесите в България на ниво икономически отношения и срастване на мафия и държава.

4. В България има мафия, но Вие както казах сте некомпетентен и не можете да я дефинирате. Тя следва точно определеноето на ФБР за мафиотска организация. Организирана е на семеен принцип, кланово и също така на религиозен принцип за един от клановете ѝ.

5. Говорейки за спонсори, всъщност Вие дължите съществуването си на спонсори, включително и назначаването си в КС, което е форма на спонсорство срещу продажба на имидж за гореописаните. Ако не сте го осъзнавали, това означава, че сте съвсем непригоден за обществена дейсност.

6. Вие нямате никакви заслуги за възпирането на хибридните руски операции в България. Точно обратното. Надявам се, само неволно ги подкрепяте с тези изявления. Всеки ден на власт на Бойко Борисов е победа за диктатурата в Москва и Турски поток, както и задълбочаващата се енергийна руска военна окупация на България.

7. С изявлението си опозорихте името си на съдия от КС. Толкова ли сте лицемерен, че не виждате диктатурата на Борисов? Наистина ли не виждате смазването на разделението на властите?

8. Криенето зад антикомунистически оправдания за поведението Ви е просто жалко. Защо? Защото нито Вие, нито Иван Костов, двамата исторически натоварени лидери на България да я декомунизират, не направиха нищо по този въпрос. По-добре да бяха Ви свалили от власт в резултат на такъв опит, а не да обяснявате, че мафията Ви била свалила някога. Тогава имаше комунисти, а не мафия и Вие нищо не им направихте за нещастие на всички българи.

9. Света е друг и Вие не го разбирате. Не го разбирате, защото не сте работили като капиталист и не сте носили отговорност за нищо, освен за своето добруване. Младите българи искат модерен и отворен свят, без хитрите уж игри с един комунистически простак от Банкя, който е установил африканска диктатура и ни влачи към дъното. Няма как да разберете и последното, защото не разбирате от енергетика и национална сигурност. И двете са ми бизнес в чужбина в западната му част.

10. Вашите спонсори няма да опазят диктатурата на Борисов. Тя е анахронизъм и инцидент в ЕС, макар и след добре осъществена операция на руските служби за сигурност през Бавария.

По-добре мълчете и не се обезобразявайте морално!

Stefan Gamizov

Чувам, че медийни рупори изхранващи се с директна субсидия от борисовия джоб изкарали от нафталина лицето Филип Димитров.
Няма лошо, но защо след като си знаят, че заедно са на мафиотската хранилка от много години, директно от ръката на батко, не бъдат малко по-обрани с думите!? Премам го като арогантно нахалство, което означава и лично предизвикателство, което пък ще завърши за някои хора много много зле. Въпрос на време. И не само заради това, те си знаят какво са приказвали, защо и пред кого! Такива работи никога не забравям и винаги връщам ресто - по мафиотски стандарт.
-----------------------------------------------------------------------------------------
И като твърдиш господин Филип, че всички които наричат правителството с думата "мафиотско" бутат страната към Евразия, не ти ли мина наум поне веднъж в пълзящия си живот, че точно такива като теб и подобни направо превърнахте страната ни в Азия? Не заради многото ум в главите ви, а заради алчната ви природа и ниска вибрация на която живуркате, откато сте се родили пълзящите. Пълзящите хора.
----------------------------------------------------------------------------------------
Нямате ли вече спомен, че всички уж десни хора се качихте на мафиотския кораб и му сложихте емблемата "европейски", само за да бъдете на него? Толкова ви беше акъла и не достигаше за повече. Или Ал Йо не помни, например, че именно ръката на мафията му уреди евродепутатско място от три врачански села в които той не е стъпвал? И на много други евтини десни отрепки от скапания бандитски преход.
Мръсни казашки парцали.

Николай Марков

ГЕРБ имат платена концесия от Москва и корумпираните на запад за башибозушки издевателства над българите.

Време е да се събудите от наивните си сънища и вярвания.

ГЕРБ принуждават да проституира политически и икономически една цяла нация и я продават на който си плати.

Продават я на диктатурата на Путин на първо място.

Продават я на корумпирани немски компании близки на основателите на ГЕРБ в Бавария.

Продават я на всеки, който може да им помогне да бъдат затворени очите във Вашингтон и Брюксел за корупцията в България, за корпоративните грабежи и руските военни хибридни енергийни проекти.

Продават нацията и пребиват с икономически и държавно репресивен бой до смърт за всяка стотинка, която проститутките, които са една цяла нация не им донесат.

Говорят за някакъв комунизъм и как ни спасявали от него.

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Сачева: ГЕРБ не е дясна партия! България стана полицейска държава... средата е убийствена... 20 г. се занимавали с рекет

Не виждам комунизъм, а само публичен дом и ГЕРБ са негови съдържатели. Не, аз говоря за грозна латиноамериканска диктатура. Говоря за Гватемала и Боливия от преди 40 години. Имате два избора. Или се борите и преставате да сте политически и икономически проститутки на мафията и диктатурата в Москва, или бягате с децата си на Запад.

Stefan Gamizov

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!