Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Клелият се във вярност към комунизма Борисов: Юмрукът не е символ на демокрацията – Абсурдите в България ми идват в повече

От комунизъм към Мутро-комунизъм – трансформациите на един заклет комунист

Запитвали ли сте се защо петолъчките са 13? И защо все петолъчки се използват? Не е случайно! Нито пък за добро.

Карл Маркс: ”Демокрацията е пътят към Социализма”

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Осъдете комунизма и ВИЕ

Уникалната простотия на ГМР и целият му екип, включително новата пиарка, започва да дразни извън нормалното простеене, с което сме свикнали. Човекът, обявен от редица световни и европейски медии за престъпник, свързан с пране на пари, наркоканали, нарушаване на върховенството на закона и геноцид срещу собствения си народ, има наглостта да говори срещу тоталитаризма.

Същият този, който купи всички медии в България и уби свободата на словото. Този, който си държи отряд от тролове, които да докладват и блокират всеки неудобен в социалните мрежи. Този, който нарича журналистите „мисирки“, а народът си – „тулупи и негодници“, той се възмущава от тоталитаризма.

Направо ми прилича Ал Капоне да дръпне една реч срещу мафията, че не го кефила. Че и да му ръкопляскат после! Абсурдите в България ми идват в повече.

Елена Гунчева

---

Бойко Методиев Борисов един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст: Тоталитарните режими прекършиха милиони човешки съдби. Насилието и жестокостта, с които бяха потъпквани основни свободи, нямат място в днешния свят! Няма място и за националсоциализъм и комунизъм. Убеден съм, че няма място и за реваншизъм и разделение. Това написа във фейсбук премиерът Бойко Борисов. 

Борисов e отгледан от Методи Борисов който е с чин майор от ДС (кой е Тато му? Само тест за бащинство може да опровергае приликите...). Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет.

23 август е Ден на паметта на жертвите на тоталитарните режими на 20-ти век. Денят за памет на престъпленията на нацистките, комунистическите и другите режими се отбелязва за първи път у нас през 2010 г.

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов и досието „Буда” – СИК, ТИМ и „Държавна сигурност”

„Вдигнатите юмруци и умишленото подклаждане на напрежение между гражданите не са символ на демокрацията. Правова държава не се постига с грубо нарушаване на правовия ред, както се внушава днес.

USA топ журналистът Джеф Стайн кратко и ясно: Бойко Борисов е мафиот. Страх ме е да дойда в България

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Офицер от МВР: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

Историята трябва да се помни, за да се взимат правилните решения дори когато са трудни за взимане.

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Вярвам, че ред, развитие и разбирателство се постигат с диалог, а не с юмрук! Затова нека ги отстояваме с дела. Поклон пред паметта на жертвите на тоталитарните режими!“, написа още Бойко Борисов. 

---

Направо ми прилича Ал Капоне да дръпне една реч срещу мафията, че не го кефила. Че и да му ръкопляскат после! Абсурдите в България ми идват в повече.

Елена Гунчева

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП!

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Сачева: ГЕРБ не е дясна партия! България стана полицейска държава... средата е убийствена... 20 г. се занимавали с рекет – ПОДКРЕПЯМ ГИ

Мирише на Комунизъм, прилича на Комунизъм, звучи като Комунизъм... ами хора, ние си живеем в Комунизъм, бе!

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Днес 23 август е ден за европейска почит към памета на жертивите на тоталитарните режими в Европа. Такъв беше 45 години комунистическият режим в България, признат като такъв и от самата БКП. Мунчо, който вчера говори на Шипка за българската свобода. Дали ще пророни днес и една дума по този повод. Следете и се ориентирайте.

Peter Boyadjiev

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!