Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако се замислите по-дълбоко ще видите, че този престъпник иска просто да бъде цар на България

Бойко Методиев Борисов e един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

USA топ журналистът Джеф Стайн кратко и ясно: Бойко Борисов е мафиот. Страх ме е да дойда в България

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Офицер от МВР: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

Повечето от значимите европейски и дори английски медии публикуват обстойни материали за безнаказаната политическа престъпност в България. Това не трогва Европейската комисия, доминирана от ЕНП, нито европейските политически лидери, най-малко контролните органи на Съюза. За тях протестиращите са проруски сепаратисти, които искат да сменят геополитическата ориентация на България, а мафиотът и техен съпартиец ББ ще спаси европейската страна от Путин и путинистите. Такъв един файл им е вкарал в главите нашият професионален манипулатор, който ги "кара с двеста".
Желанието на ББ е просто - измъкване сух от водата, скрепено с пълен държавен имунитет, докато лично седи през следващите години на президентския стол. И без право да бъде преследван по който и да е член на наказателния закон. Ако се замислите по-дълбоко ще видите, че този престъпник иска просто да бъде цар на България, докато с инструментите на овладяното вече задкулисие си прави каквото иска в страната и чужбина.
Днес той отрича този план, също както отричаше, че ще прави партия и по маниер на яко забогатял от десетилетни кражби селски бек. Арогантен и посредствен, той е готов да мине през трупа на всеки, но да остане неопърлен от огъня на справедливостта и да запише върху гранитен камък името си като всичко друго, но не и като част от организма на организирана престъпна група.

----------------------------------------------------------------------------
Никак не е за подценяване този обществен и политически тумор, защото на практика срещу него няма съпротива. Лозунгите, крясъците и недъгавите опити на лица, които дори нямат престава за мащабите на допуснатите в годините генерирани финансови средства, са на практика жалки и тъжни. Бунтът на гладните е фаза, но не и решение на сложния престъпен ребус, сътворен от много опитни престъпници, които няма да се дадат толкова лесно. Техните пипала стигат навсякъде в държавната власт, а желанията им отдавна имат сила на неотменим закон. Българската мафия е в пъти по-силна и влиятелна от италианската и е измерима само с употребата на военна сила от първите три държави в света.
------------------------------------------------------------------------------
Колко хора в държавата ни имат знания, умения и дързост да се противопоставят на това чудовище, което роди престъпния ни преход към демокрация? Схващате ли колко са жалки пред това всички политически мумии, които ви тровят с празните си думи за законност и правова държава? Колко са празни самите те от съдържание, но не и от лични амбиции за забогатяване докато все още са някъде на хранилката в държавната или общинска власт?
Имаме проблем. Тежък проблем. Не за всяка глава.

Николай Марков

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов и досието „Буда” – СИК, ТИМ и „Държавна сигурност”

Среден 3.43 с толкова е завършил Борисов за пожарникар

Ако не одобрявате един от най-младите комунисти в България Бойко, значи не одобрявате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!