Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„АВТОЛЕЛКИ ГЕРБ“ В АТАКА: С кола дава газ срещу протестиращ, после е подала жалба срещу хората от блокадата

Съдът: Майката от Ситняково е провокатор

Шпицкомандата „Автолелки ГЕРБ“ премина в атака срещу протестиращите по цялата страна.  Любимото занаятие на тези камикадзета е да мачкат с коли протестиращи. След нагласената до болка случка на „Синтяноково“ в София, агресивна шофьорка се опита да гази и протестиращ от блокираното кръстовище във Варна.

Защо жени? И защо лелки?

Жените са по презумция невинни същества. Те имат свещената задача да раждат деца, да доразлистват дървото на живота. Дори и да са смачкали някой, то не се брои за чак толкова голям грях. Жените могат да дават газ напред и да се опитват да минат през крака на някой и друг несъгласен с властта. Защото съществата от този вид са низши и може би дори нямат душа. Като животните. Докато жените с двата хубави автомобила, ах как намекват те за стройната организация „Жени ГЕРБ“, са винаги в правото си. И защо да не са, като са от по-високо поставена в йерархията каста.

Всичко би било хубаво, дори леко романтично, ако, и двете дами не се държаха като надлежно инструктирани. Те нервничеха предумишлено, изпадаха по сценарий в истерия и ръмжаха с педала.

Лошото е, че за разлика от всички топмодели на ГЕРБ с висши длъжности по министерства, агенции и общини, двете лелки бяха не особено привлекателни. И за това  по-подходящи за скандали. Типични автолелки, като тази от Варна даже каза, че не можела да кара на заден (НО ПАК ИМАЛА КНИЖКА – истинска?).

Много странно, че и в двата случая полицаите се намесиха срещу тях с невиждани за униформени по света флегматичност. Шофьорките, дали газ срещу човешки тела, не получиха дори по едно актче по Закона за движение по пътищата, по който полицията разрушава цели палаткови лагери. Със съд пък бяха заплашени тези, които бяха нарочени за смачкване.

За това пък, веднага висши политици ог ГЕРБ се изказаха патетично за уродливите лица на протестиращите.

Цанко Цанев, http://afera.bg/, https://svobodnoslovo.eu/

Видео от конфликта във Варна: Жена с кола дава газ срещу протестиращ, после е подала жалба срещу хората от блокадата

видео и кадри: Веселин Маринов 

Видео, публикувано в Ютюб, показва какво точно се е случило при вчерашния опит на жена от Русе да премине през блокадата на протестиращите през Община Варна. Както „Петел“ писа, вчера около обед автомобил почти навлезе в палатковия лагер, след което с намесата и на полиция, беше върнат.

Кадрите показват как колата се опитва да премине през блокираното кръстовище, но е спряна от един от най-активните участници във варненския протест Павел Спасов.

Сцената става на пешеходна пътека в бус лентата.

Той първо сяда пред колата, после се обляга на капака. При това действие жената зад волана дава газ. В този момент Спасов започва да вика полицаите, които охраняват общината.

Следва диалог между протестиращите и жената, при който тя доста нервно обяснява, че не е от Варна, а от Русе и не знае откъде да мине, както и че е била до болница в морския град. Протестиращите от своя страна и казват защо е блокирано кръстовището и я карат да даде назад. Жената отказва, защото „не знаела как“ и защото била „блондинка“.

„На вас кой ви плаща? Колко ви плащат?“, напада тя словесно протестиращите. Точно в този момент идват полицаи и потушават трупащото се напрежение.

Вчера от пресцентъра на ОД МВР - Варна събощиха, че при опита на жената да се мине през не се е стигнало до инцидент. Веселин Маринов, който изпрати това видео на "Петел" не е съгласен с това твърдение. Ето какво пише той:

"Жената не е спряла веднага след като е видяла палатковия лагер, както ще видите в следващото видео. Вероятно не става въпрос за объркване, а е умишлена провокация. Данните на присъстващите бяха събрани от полицията, поради жалба от госпожата за възпрепятстване на свободата и на движение".

Маринов подчерта пред "Петел", че за подадената срещу протестиращите жалба информацията е само неофициална. Така или иначе, унифирмените служители са събрали данните им.

https://petel.bg/

---

Съдът: Майката от Ситняково е провокатор

Автолелките завъртяха чакръците на поредната зле измислена провокация.  Да чакаме ли тогава екшън и от „Гейове ГЕРБ“? Откъде ще дойдат обаче те? Явно, че няма откъде, освен от „Мъже ГЕРБ“. - Цанко Цанев, http://afera.bg/

ММА боец заплаши протестиращите срещу комуниста Мутрашенко и корупцията: Диваци, тюфлеци, платени. Ще организирам движение, което да върне реда... на комунизма?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

https://petel.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!