Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: ГЕРБ, ДПС и патриотарската им престъпна компания дадоха зелена светлина на последния си пъклен план

Колибарите от долната земя, които днес се привиждат като управляващи вероятно не знаят, че България не е лесна за управление летяща чиния. Трябват извънземни качества и умения, за да управляваш подобен летящ обект. Някои вече го разбраха по трудния начин, други са в процес на осъзнаване, а третите все още мислят, че е лесно и тръпнат с надежда да поемат управлението!

Никой от тези горните групи, обаче, не си дава сметка какво причиняваме всички ние на поколенията след нас. Какъв пример им даваме? В каква среда смятаме, че те трябва да придобиват ценности? Какво виждат в лицата на собствените си родители? В какво ще превърнем децата и внуците си? Нямаме отговор.

Отворили сме вечна братоубийствена война и сечем наред - брутално и без много мисъл. Газим върху трупове на праведници и това не достига до сърцето ни. Живеем в лъжа един към друг, унищожаваме се с интриги, погазваме всички закони. Коленичим пред парите и техните престъпни притежатели, правим си идоли от подлеци и издигаме в култ неправдата!

Докъде ще стигнем така? Никой ли не вижда в какво са се превърнали собствените му деца, родители и близки? Задава ли си въпроса за своя принос за това израждане или просто си намира поредното оправдание?

Всяка война трябва да бъде възможно най-кратка, защото от дългите битки няма победители и победени. И аз съм готов именно на такава битка на честта, която да ни върне достойнството на хилядолетна нация и на никаква друга битка.

Който я обяви, ще я спечели.

---

ГЕРБ, ДПС и патриотарската им престъпна компания дадоха зелена светлина на последния си пъклен план - гражданска..! Не случайно полицията беше оттеглена от задължителната по закон полицейска охраната на протестите, а шефовете на софийските РПУ на МВР и ръководството на СДВР под прякото ръководство лично на ББ се правят, че не знаят къде има блокади. Нищо, че ги виждат ясно и съвсем навреме за адекватна реакция през отдавна работещото в столицата видеонаблюдение!

Наемници от охранителни фирми под ръководството на лица от действащи частни армии ще се обявят за граждански стражи против блокадите и ще правят замислени провокации с легендата, че са обикновени гневни граждани. До първата им евентуална невинна жертва! След това Бог да им е на помощ! Както и на поръчителите им!

Има ли пилот в самолета?

https://www.facebook.com/

---

Държа да напомня на прогресивно оглупялата част от народонаселението, че сме във фаза на война срещу мафия, която разполага с големи ресурси. Ако точно вие не виждате тази война или смятате, че всичко свършва с протестите, значи сте глупави. Не се безпокойте и това ваше състояние дава много привилегии!

Само ви моля докато ББ не си подаде оставката, заедно с тази на Гешев, не ми драскайте по стената глупостите си, нито ми изразявайте личните си страхове в писмена форма. Ако искате да помогнете, мислете с хладен ум и направете каквото можете. Хладнокръвно. И не забравяйте целта!

Моля.

https://www.facebook.com/

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!