Следвайте "Буднаера" в Телеграм

НEкой МУ съсипAл държавата докато ТОЙ я управлявAл! Борисов: Държавата е пред катастрофа. Христо Иванов е цар на задкулисието. ИскАл да МУ ОТНЕМЕ ЕДНОЛИЧНАТА ВЛАСТ и да я даде на Радев

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП

Кадър ФБ Б. Борисов

Искаме такова управление, което да се ползва с доверие от огромна част от обществото. Още днес ще се задвижи въпросът с машинното гласуване. Това обясни Бойко Борисов в съвместно изявление с председателя на парламента Цвета Караянчева и Даниела Дариткова, предаде Дарик нюз.

"Машините могат да бъдат наемани, а трябва и да бъде осигурена хартия, защото някой умишлено може да поиска да ги повреди. Ние искаме да помагаме на хората. Лъжа е, че ние преопределяме каква ще е Конституцията, ние само я стартираме", коментира премиерът.

"Днес внасяме тази Конституция, за да изобличим лъжата, че това е Конституция на ГЕРБ. Великото Народно събрание може да промени всеки един ред и всяка една точка", подчерта още той. "На 2 септември да влезем със 120 подписа в НС. Правилникът може и да не е такъв, но би било добре за хората, които наблюдават процеса, да намерите начин в парламента да има гласуване, в което да видим може ли да се съберат 160 подписа за след това, защото има двумесечен срок, но ако ние не съберем подписите и се наложи да чакаме до 2 ноември, пак ще ни обвинят, че тупаме топкатаа, а това не е така", подчерта премиерът.

По думите му на барикадите няма политически партии с голяма обществена подкрепа, които от утре да поемат управление, имат по 3-4-10 процента.

"Тези партии искат да дойде задкулисие в парламента. Христо Иванов е цар на задкулисието, той знае как се прави задкулисие и как се прави мнозинство в парламента. Или целта му е само да има служебно правителство, което да даде еднолична власт на Радев – и Кабинет, и парламент – един човек. Това е изключително рисковано. Не ме е страх нито от Радев, нито от Иванов. Той така се е омазал, че нямам никакъв страх от него", отсече министър-председателят.

"Първата лъжа след нашето изказване в петък, е че Борисов и ГЕРБ целели да протакат във времето да няма служебно правителство. Лъжа е, че сме се вкопчили във властта. Затова днес внасяме тази Конституция и това не е Конституцията на ГЕРБ", обясни още Борисов. Още днес той ще възложи на вицепремиера Томислав Дончев да задвижи въпросът с машинното гласуване. "Това е втората лъжа - че не искаме машинно гласуване", аргументира се премиерът.

"Нямаме нито една опорна точка в държавата: съсипани, предизоборни, слаби партии, слабо президенство, слаб парламент. Можем да избегнем катастрофата на държавата с Велико народно събрание", отсече още Борисов.

---

Борисов в Топ 80 на най-богатите в света? Как ще харчат гепените милиарди - това им е проблем

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Бойко Борисов и досието „Буда” – СИК, ТИМ и „Държавна сигурност”

Видеоклип от спалнята на Борисов: На гости у Баце

USA топ журналистът Джеф Стайн кратко и ясно: Бойко Борисов е мафиот. Страх ме е да дойда в България

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Офицер от МВР: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

Среден 3.43 с толкова е завършил Борисов за пожарникар

Ако не одобрявате един от най-младите комунисти в България Бойко, значи не одобрявате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://petel.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!