Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Първите хиляда броя от новата конституция ще вървят в комплект с охранителен стикер на СИК, валиден за една година

Мутра пише нова конституция

Ако се стигне до ВНС, представяте ли си ги Герб – интелектуалците – депутати. Цялата купена сган, вече потрива ръце и си поръчва нови дрехи. Калин Вельов се клонира. Лошото е, че това решение – за ВНС, е в ръцете на ДПС, а то е взето от тях, така, или иначе. БСП имат 78 депутати, които не са достатъчни да го блокират, а и едва ли всички ще искат.

Първите хиляда броя от новата конституция ще вървят промоционално, в комплект със охранителен стикер на СИК, валиден за една година.

Новата конституция ще може да се оцветява.

дани кирилов

В конституцията ще гарантираме ли вечно управление на българския путин?

Правосъдният мунистър (не е грешка), ако се приемат нещастните предложения на Герб, ще може само да ходи в лавката на съдебната палата, да пише статуси във ФБ и да ползва тоалетната в МС.

Не става мутро, оставка на правителството, оставка и на главния прокурор. Явно е решен на гражданска война, но да не допусне служебно правителство на Радев.

Процесите са много дълбоки и нищо от изказаното в изявлението на Борисов не кореспондира с истината – след точно три седмици ще го усети на гърба си всеки български гражданин – кризата е в ход, сектора на услугите е в тежка рецесия, туризма е във фалит, парите от емигрантите са силно намалели, пандемията се ускорява и всичко това на фона на неадекватни мерки, и управление изгубило не само доверие и почва под краката си, а и всякаква връзка с реалността. Задава се лавина.

#OSTAVKA- понеже, мутро, нямаш кирилица!

Георги Дренчев

Бележка на Веселина Томова: Защо ли си мисля, че Доган бе написал това, което Боко четеше по аутокюто?!

https://afera.bg/

---

Каква ирония на съдбата!
_______________________________________
В Беларус свалят с протест руския политически аватар Лукашенко, а в България сваляме с протест европейския политически аватар Лукашенко!
________________________________________

Разликата е само в това, че Европейската комисия и политическите лидери на съюза подкрепят активно протестите в Беларус, а в България подкрепят активно и пасивно отрочето си, в лицето на европейския тулуп Лукашенко. Та така с европейските ценности и двойните политически стандарти пък ще видим докога!? Както е тръгнало, все революции ни чакат. Всякакви.

И който оцелее до по-добрите времена.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!