Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Оставки, съд и затвор - светкавично съдопроизводство! Само след това ще има разговори, кръгли маси и избори.

Да започнем с това, че не Борисов, нито борисовчетата са автори на плана за спасяване на редник буда. Тези неща с предложения от намкойси за "нова конституция" или промени в основния закон не стават по този начин.

Първо се изчисляват преките ползи за статуквото, след това недостатъците и чак накрая следва съгласувателна процедура с германските проектантски политически фондации. Затова се забавиха толково време "тежките му решения" и "правене на разчети" - докато се одобри всичко, откъдето трябва , каквото трябва и за колкото трябва.

Някой от вас чувал ли е, обаче, затворници с доживотни присъди, каквито вече трябваше да са нашите герои на фалшивия преход, да взимат лични решения за управление на европейска държава? Няма такива, нали!? И у нас няма да има такива уж политически решения, защото още от началото на справедливите ни протести ние обявихме ясно, че не преговаряме с терористи. Независимо кой си прави плановете чрез тях и какви са плановете му. Нулева толерантност към подобни явления!

-----------------------------------------------------------------------------
Оставки, съд и затвор - светкавично съдопроизводство!

Само след това ще има разговори, кръгли маси и избори. Ако германските корумпирани политици ни предлагат поредно лукаво решение чрез гласа и "предложенията" на бандита ББ, а от другата страна президентът Радев продължава да вижда решение чрез стратегическите си парцали, писани от агенти на ДС и знаменосци на българската организирана престъпност - да забравят за смислените хора. Червен картон завинаги! И аут.

---------------------------------------------------------------------------

Сами виждате, че днешният парламент е абсолюютен фарс и е обществено делегитимиран. В момента, в който управляващи, опозиция и президент усетиха, че никой от тях не може да яхне протеста на българските граждани започна процес на оттегляне на редиците им от протестната вълна. Техните обществени рупори започнаха да бият отбой, а клакьорите им станаха пасивни - напълно очаквано и закономерно. Няма изненадани от подобни защитни реакции!

Нов парламент и нови хора в него - чисти и компетентни. Недокоснати от пороците на политическото статукво. С иновативни идеи, родени от прогресивни мозъци. Това е правилното решение. Радикализирайте си исканията! Покажете на всички мястото им и не се доверявайте на стари и изхабени муцуни. Бъдете твърди и непреклонни. Искайте и не се страхувайте да го правите. Не преговаряйте с терористи!

Ако не бъдем разбрани откъдето трябва /а това не е ББ, нито РР/ ще заявим себе си по друг, разбираем за подлеците начин. Нека следваме протокола, докато все пак има някаква минимална външна реакция. И ако тя продължава да е неадекватна, ще се наложи да започнем още по адекватни и целенасочени действия за защита на личното ни достойнство, отнето от симбиозата на политически и криминални престъпници.

Не само в България.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!