Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБКП са ВИ написали Конституция! Мърдане няма! Кирилов: Проектът за нова Конституция е готов, автори сме всички юристи от ГЕРБ

Под мъдрото ръководство на другарят Борисов Дани ВИ написа Великата ГЕРБЕРСКА комунистическа Конституция

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Осъдете комунизма и ВИЕ

Експерт: След като изигра ролите на Шерифа, Строителя и Международника, сега Борисов е Конституционалистът

Дългото управление на Борисов е пиеса в няколко действия. В тях той последователно изигра ролите на Шерифа, Строителя и Международника. Днес вече е с ново превъплъщение - Конституционалистът.
В ролята на Шерифа Борисов играеше себе си. Във всяка следваща роля обаче той трябваше да влиза в кожата на все по-чужди на неговата същност персонажи.

Но публиката вече изглежда отегчена - и от пиесата, и от главния герой. -- Пламен Димитров

Но зъл комунист умора няма:

Дани обяви Великата ГЕРБЕРСКА мутро-комунистическа Конституция

Имаме готов текст на Конституцията, който трябва да бъде обсъден от народните представители и в него се включват всички предложения, които премиерът представи. Работата по изготвянето на този проект е започнала още през 2014 година и в нея сме участвали всички юристи от ГЕРБ“.

Това заяви правосъдният министър Данаил Кирилов в интервю за в. „24 часа“. Той не конкретизира кой точно е авторът на текстовете и работи по тях. Припомня, че през 2014 година е имало „дебати, научни конференции, обществено обсъждане за необходимостта от евентуални конституционни промени, в които юристите от ГЕРБ сме участвали“.

Кирилов цитира и проучване на бившия депутат от Ред, Законност и Справедливост (РЗС) Яне Янев, според което имало 280 основания за промяна в основния закон. По думите на правосъдния министър предложенията в проекта на ГЕРБ, който ще бъде представен до седмица, „изпълняваме най-последните съвети на Венецианската комисия“.

Вчера след над месец протести премиерът Бойко Борисов обяви, че трябва да има рестарт на държавата и смяна на политическата система. Промените, описани в изявлението, покриват част от исканията на протестиращите и са предлагани отдавна от политически опоненти на управляващите.

В същото време подготовката на проект за Конституция и обсъждането на решение за свикване на Велико народно събрание отлагат оттеглянето на кабинета за неопределено време.

Премиерът заяви също, че ще се оттегли в деня, в който парламентът вземе решение за провеждане на избори за Велико Народно събрание.

Кирилов казва, че „няма съмнение, че заедно с премиера, всички министри ще подадат оставка“. По думите му е нормално да се очаква, че в първия работен ден на парламента след ваканцията – 2 септември ще бъдат събрани необходимите 121 подписа на депутати за внасянето на проекта.

В ЛУДНИЦАТА ВСИЧКО Е СПОКОЙНО - Барниръбъла има нова тетрадка и нов молив, пише нова конституция, после ще пише нова библия.

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Сачева: ГЕРБ не е дясна партия! България стана полицейска държава... средата е убийствена... 20 г. се занимавали с рекет – ПОДКРЕПЯМ ГИ

Мирише на Комунизъм, прилича на Комунизъм, звучи като Комунизъм... ами хора, ние си живеем в Комунизъм, бе!

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!