Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Христо Иванов: Гледай физиономията ми, Бойко! И кажи кога ще излезеш и ще разкажеш за връзките си с Пашата, Маджо и СИК!

„По никакъв начин няма да позволя моето име да се произнася в едно изречение с Маджо. Това няма да ви се получи, уважаеми господа от ГЕРБ, и на теб, Бойко, няма да ти се получи. Сега ми гледай физиономията. Ето, сега ми гледай физиономията и ще ти кажа следното нещо: оттук нататък във всяко свое публично изявление аз ще задавам няколко въпроса: кога Бойко Борисов ще излезе и ще разкаже конкретно и детайлно за своите бизнес връзки и лична история с Пашата, с Маджо и СИК? (…) Кога прокуратурата ще се заеме с тази история? Кога ще извадим от Търговския регистър общите фирми, защото Бойко Борисов е ортак с тези хора! (…) Бойко, в Търговския регистър ти си ортак с тези хора, които в момента се опитваш да ми припишеш.“

Това заявява съпредседателят на Демократична България Христо Иванов във видеообръщение в задочен отговор на Бойко Борисов. По-рано днес от джипа си премиерът заяви по адрес на бившия правосъден министър във второто си правителство:

„Само като му видях гузната физиономия (Христо Иванов), ама двуличието ще им блесне със страшна сила. Всичко излиза наяве рано или късно. Ама такова бягане, оправдаване… Той само да се погледне в огледалото. Да си погледне гузната физиономия. Тя казва всичко. Оправданията няма да му свършат работа, гузната му физиономия казва всичко“.

Борисов визира включване на живо на Иванов от протеста на Орлов мост, когато към него се приближава бившият депутат от НДСВ Димитър Ламбовски и казва, че си бил изключил телефона, защото „оня“ бил звънял на Маджо. Иванов го прекъсва с: „После ще говорим“. Това се изтълкува в някои среди като „гузна реакция“. На следващата сутрин Иванов обясни, че се е притеснил за Ламбовски, който е свидетел по разследването за „осемте джуджета“ и се е опитал да го предпази да не каже нещо злепоставящо го в ефир.

„Да, сигурно физиономията ми е кисела, когато ми скрояват номер, когато се опитвам да се държа човешки с човек, който възприемам като заплашен свидетел под натиск и се опитвам да го предпазя от това да говори в ефир някакви неща, които може да го злепоставят – казва във видеото днес Иванов. – И това това се превръща в опит на мен да ми се пришие Маджо.

Аз не съм гьонсурат, за разлика от Бойко Борисов. Аз не мога да лъжа с години и, въпреки че хората са чели и грамите на американския посланик Байърли и много други материали, и знаят неговата дълбока биография с Маджо, да се опитва на някой друг това да го пришие. Борисов го прави това в джипката, където е с гръб, не си показва физиономията – там се чувства сигурно, нещо като бункера на Хитлер (…). Аз съм на улицата между хората, нямам НСО около мен, нали така? Всеки може да се приближи, да си покаже главата и да каже каквото иска в ефир.“

Иванов предупреждава: В момента тези хора и свързани с тях лица получават лъвския пай от българското Черноморие, концесии. Цяла Варна знае, че лъвският пай от пристанище Варна, което се превръща в основна зона за забавления край морето, отива пак в орбитата на Пашата, на Маджо и на СИК, на приятелчетата на Бойко.

Offnews.bg

Ще бъда прекалено директен, има граници! Не съм лесен.

Във всяко държавно, областно или общинско ведомство има назначен човек на Маджо, който върши каквото трябва. Това е установена практика от много години! Порочна .

В партиите положението е същото и няма как да бъде друго. В "Демократична България" също има такова лице и освен всичко друго е голям длъжник на Маджо. Това лице не е Христо Иванов и има голяма вероятност проведеното активно мероприятие срещу Иванов да е замислено точно от него. Има обективна причина за този вид приятелски огън. Ще разберем!

Скоро.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!