Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Иван Бакалов: Може сега да се види отчетливо какво е това мафиотски медии

Image may contain: 1 person

Дали всички разбират каква удивителна наглост е телевизии като Канал 3, Нова тв и прочее медии да търсят връзка между Маджо и Христо Иванов и да го превръщат в централна новина.

Имаме премиер, който е отгледан от СИК, бил е и лична охрана на Маджо, Маргините и Пашата при разни техни мероприятия. 

В Първа източна международна банка (днес Интернешънъл асет банк), още има хора да помнят как босовете от СИК начело с Маджо като идвали, отвън пазел Борисов и го пращали да носи едно-друго.

Пашата и Венци Стефанов довели за охрана на Живков Бойко Борисов. И т. н., могат да се изреждат неразкрити сикаджийски убийства, по времето когато Борисов е бил главен секретар на МВР, и после как всички останали живи сикаджии се измъкнаха от правосъдието.

Обаче сегашните медии клоаки ще изкарат Христо Иванов човек свързан с Маджо, а мутренските връзки на Борисов няма да забележат.


Мафията по определение е организация, която включва хора на различни нива в изпълнителна, съдебна и законодателна власт, включително да най-високи нива. Включва и медии, които да покрият мафиотските дела с менте информация, менте анализи и менте разкрития. Може сега да се види отчетливо какво е това мафиотски медии. 

Иван Бакалов

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!