Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Свършен е! Въпрос на дни е да падне от трона. А с него и цялата самозабравила се шайка

Фразата на Борисов, че е готов с оставката си , но коалиционните му партньори настояват да изпълни споразумението им в тази му част, означава:

1. Евтин популизъм (от скъп за издръжка "аскет"-комунист) -„Слушам те народе, но нямам избор, щото съм отговорен и държа на думата си.И уважавам договореностите ни – те са закон за мен, а аз почитам закона“

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

2. Прехвърля другиму отговорността – обичаен за него начин за оцеляване.Мутренски мисли в празна глава.

3. Готов е да се предаде, но не му стиска и търси подкрепа от безмозъчния си електорат.

Колкото и да е биполярен, едничката му невронна връзка в мозъка неистово крещи „Мразен си, мразен си !“.Това го изкарва от равновесие – все пак е божество, слязло на земята да строи магистрали на неблагодарните човеци.

Не издържа, защото нахалите не само че се събират всяка вечер, крещят „Оставка!“, ами и тръгнаха да блокират магистралите МУ.

Постоянството на нашето непокорство успя да пробие дебелокожието му и да го рани смъртоносно.Нестихващият гняв, многодневната омраза срина самочувствието и сигурността му.

Свършен е!
Въпрос на дни е да падне от трона.
А с него и цялата самозабравила се шайка

Румяна Ченалова

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!