Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Баровецът с мерцедес за 200 бона с № С ТТТТТТ на ГЕРБ пленума е връзката на Бойко със СИК (СНИМКИ)

Платената партийна сбирка на ГЕРБ, събудила народния гняв с нова сила заради безочието на Бойко Борисов, който отново не подаде оставка, бе белязана и с друго събитие, което остана незабелязано от казионните медии като правителствената вувузела „24 часа”, алармира източник на Narod.bg.

Пленумът, свикан в „София Тех Парк” за сплотяване на герберите, напускащи потъващия кораб на управляващата партия, показа и другото лице на властта – нагли милионери, които без капка свян демонстрират финансовото си благополучие, уредено от ГЕРБ, ядоса се информаторът на Narod.bg.

На поръчковото събитие лъснаха две лимузини – БМВ и мерцедес за по няколкостотин хиляди лева, които превозиха своите собственици до спявката, на която да се ръкопляска на премиера, запътил се към бунището на историята.

Едната от лъскавите коли – поръчков мерцедес за 200 000 лева, привлече вниманието с уникалния си регистрационен номер: С ТТТТТТ. Както вече писахме, екстрата струва точно 7000 лева, които се плащат в КАТ при регистрацията.

Баровецът Тихомир Тотов има и други лимузини с фрапиращата регистрация. Затова и спира по тротоарите без да му пука от закона

Само Narod.bg научи, че лимузината е собственост на охранител като самия Бойко Борисов – Тихомир Тодоров Тотов, който стои зад фирмата „Боду СОД”. Тарикатът е близък приятел на Бойко и е неговата жива връзка с уж покойната силова групировка СИК, отсече информаторът на Narod.bg.

Нашата проверка установи, че „Боду Сод“ е частна охранителна компания, създадена през 1998 г. Управител на фирмата зад пазвантите – „Боду“ ООД, е Тихомир Тотов, а съдружник е Албена Николаева.

Пореден „фен“ на ГЕРБ със скъпарски мерцедес дойде на пленума, за да крещи „Бой-ко“…

„Боду СОД“ ООД предлага охранителни системи за дома и офиса. За по-голямо удобство на клиентите е разработено и специално мобилно приложение, чрез което им дава пълен контрол и им позволява да следят от разстояние охранявания обект. Компанията се занимава и с лична охрана на физически лица, инкасова дейност, съпровождане при транспортиране на важни стоки и ценни товари и други. „Боду СОД“ ООД се грижи за сигурността на обществени мероприятия, като например на концерти и спортни събития, пише в официалната й визитка.

Narod.bg  проучи още, че фирмата е регистрирана на адрес: София 1407, ул. Бигла 2, вх. А и се представлява от Тихомир Тотов, роден на 28 август 1976 г. Според Търговския регистър собственици на ООД-то са Албена Иванова Николаева и Николай Петров Николаев, разкри още Narod.bg.

До 2017-а година обаче собственици с почти равни дялове са Тихомир Тодоров Тотов и Стефан Владимиров Иванов. „Боду” ООД участва с 50% собственост в друга охранителна фирма – „Гама Секюрити Груп”.

Най-интересното обаче тепърва предстои – според медийни публикации в ъндърграунда упорито се говори, че реалният собственик на фирмата всъщност е лидерът на бандата за поръчкови убийства „Килърите” Петър Стоянов – Пешо Сумиста, който е в килия доживот.

При положение, че Сумиста е сочен за наследник на империята на боса от СИК Милчо Бонев – Бай Милеу нещата си идват на мястото. Вероятно оттук е и връзката със сикаджията-премиер Бойко Борисов, твърди източникът на Narod.bg.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!