Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Утре, 5 август, 3880 от елита на ГЕРБ се събират на тайна конференция в „София Тех Парк“, да покажем как ги обича народът! (ДОКУМЕНТ)

Мирише на Комунизъм, прилича на Комунизъм, звучи като Комунизъм... ами хора, ние си живеем в Комунизъм, бе!

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата ГЕРБКП са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Последен тактически ход за спасение от страна на Бойко Борисов – премиерът, срещу когото се бунтува цяла България, свиква тайна Национална конференция на ПП ГЕРБ в София, научи ексклузивно Narod.bg.

Редакцията ни се сдоби и със заповедта за събора на хунтата, според която спявката на 3880 гербери (виж приложената заповед, б.ред.) от всяка една община в България ще се проведе утре, 5 август, от 12 часа в „София Тех Парк“, като пристигането трябва да стане три часа по-рано – още в 9 ч. сутринта.

Заповедта е подписана от административния секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов, установи Narod.bg.

В документа изрично се посочва, че за пристигането на тайната за медиите и обществото конференция трябва да се използват само автомобили, никакви автобуси, показа проверката на Narod.bg.

Причината е страхът на Бойко Борисов, че протестиращите може отново да блокират рейсовете с гербери от цяла България и при сериозна конфронтация да се види притиснат до стената с исканията за незабавната му оставка.

Narod.bg разкри още, че виканите зорлем областни координатори, кметове на общини, райони и кметства, народни представители, областни управители и евродепутати от ГЕРБ ще паркират на 2 паркинга – единият е на зала „Арена Армеец”, а другият – в „София Тех Парк” на несъстоятелния президент от Бойковата партия Росен Плевнелиев на адрес „Цариградско шосе” 111.

Narod.bg призовава всички гневни българи да покажем чувствата си към лидера на ГЕРБ Бойко Методиев Борисов и неговата клика.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/2

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!