Елена Гунчева: Акълолипсисът и паниката са превзели ГЕРБ и пуделчетата около него

Image may contain: 1 person

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Заразени с Акълолипсис. Гербоидните започват все по-странни причини да измислят, за да оправдаят оставането на Главната Мутра на Републиката на власт. След като разбрахме, че при служебно правителство гладни тълпи ще висят и умират по площадите, ще спрат пенсии и заплати и най-вероятно планетата ще спре да се върти, днес някакво си гербаво кметче от Враца, обяснява как общините щели да изпаднат в колапс, ако Боку подаде оставка.

Това много добре обосновава и твърденията на Борисов, че ако той си тръгне, гербоидните ще започнат да се хвърлят от терасите и да се палят. Явно голям купон ще стане....

И понеже, ГМР е прост и гербоидните също са прости, да обясня някои основни положения:

- Няма как да дойдат по-некадърни управници от вас, логически и математически е невъзможно.

- Пари в държавата има, проблемът е в тяхното разпределяне, защото крадете всичко, което докопате.

- Ние, да знаете, магистрали не ядем! Парите за ремонтите на ремонтите ще се пренасочат към хората, докато се изберат читави строители, които разбират нещо от строителство и не слагат асфалта като варак върху пътя

- Който и да стане премиер, ще е на няколко светлинни години по-умен от простия Банкянски тулуп.

- Новите управляващи ще са чели повече от една книга и няма да търсят цитати от Гьоте в гугъл.

- Ще ревизираме управлението ви и току-виж се появили доста пари, които трябва да връщате, затова сте паникьосани.

- Общините имат собствени бюджети и управлението им зависи от кадърността на кметовете. В гербавите градове обикновено последното качество е тотал щета. Така, че си мислете и за предсрочни местни избори, защото тези некадърници по места никой няма да ги търпи повече.

- Колкото и да се опитвате като кърлежи да продължавате да смучете от кръвта на народа и държавата, вече никой не ви вярва и няма да допуснем да останете.

И да припомня един цитат на любимата ви мутра: "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме.". Разбирайте се. Ама ние не сме прости, за да си оставим държавата на простите!

Акълолипсисът и паниката са превзели ГЕРБ и пуделчетата около него. Защото простакът е много нахален и смел, когато е на власт, но не му стига интелектът да прецени последиците, когато падне от високото.

Елена Гунчева

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...