Мента: Само прости хора могат да искат оставката на борисов! Той е незаменим за (чекмеджетата на) България!

Менда Стоянова коментира за пореден път темата с протестите и заяви, че няма начин кабинета да подаде оставка. Според шефката на бюджетната комисия, ако сега останем без правителство това ще е ясен знак за всички инвеститори, че страната ни е нестабилна.

Въпреки кризата с коронавируса Борисов доказа, че може и знае, как да се справи с всяко предизвикателство и това го прави незаменим за България.

Нека видим кой сега иска властта, ако се спрем само на БСП, това означава колапс и спиране на еврофондовете за страната, но не трябва да забравяме, че една дузина прости хора начело на протестите, също искат да вземат властта, а това ще доведе страната до хаос, нещо което не трябва никой да допуска.

Ние носим отговорност за гражданите на България, не само за нашите семейства, а тези прости хора по улиците жадни за власт, не искат да осъзнаят факта, че нямат опита и позициите в ЕС в момент на криза да изведат родината ни, с най – малко поражения.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...