Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Карбовски: Нападат Румен Радев, защото не стана престъпник като тях!

В тези размирни времена, в които се намира българският народ, Мартин Карбовски смята, че единственото спасение на България е Румен Радев. Именно президентът е лицето, което може да промени ситуацията в страната, смята журналистът.

Мартин Карбовски се застъпи за Румен Радев

„Ген. Радев е единственият добър ход на БСП в последните години. Най-после случихме на президент, но президент, който отказва да стане политик.“, казва Карбовски в сайта си Lentata.com.

„Хората копняха за достоен човек и го получиха. Очакваше се прегръдката от Банкя да го задуши, защото военният е свикнал да изпълнява команди. Радев обаче не се поддаде.“, продължава Карбовски.

Той е убеден, че настоящият президент на България е първият, който не е корумпиран и отказва да влезе в порочния кръг.

„Предупредиха го толкова пъти, подаваха му ръка, само и само да го превърнат в един от тях. Румен Радев обаче не пожела, не пожела да стане престъпник.“, споделя мнението си тв водещият.

Според него именно защото не са успели да го пречупят и да го превърнат в един от тях са започнали да вадят компроматите срещу него. Така се извадиха СРС-тата, в които стана ясно, че е назначил на работа бъдещата си съпруга не по установения ред. Макар прокуратурата да няма право да изкарва публично СРС-та, тя го направи.

След това започнаха ударите и срещу неговите съветници. Срещу самия Радев обаче нищо не могат да намерят.

Мартин Карбовски е на мнение, че президентът не иска да бъде политик. Той се разграничава от „десните“, но се опитва да не бъде и напълно „ляв“.

Според журналиста именно Румен Радев трябва да поведе народа, той трябва да бъде лицето на протестите, каквото беше в началото. Сега е моментът да покаже, че не е фигурант, смята Карбовски.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!