Разкриха коя е ГЕРБКП-провокаторката от протеста – оказа се влюбена в един от най-младите комунисти в България

Първо в Lupa.bg: Разкриха коя е бабата провокатор на протеста

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Офицер от МВР: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Хората не спят, а във века на комуникациите никак не е трудно да бъде разкрит кой кой е. Няколко часа след скандала между бабата с бастуна и бившият пиар на Десислава Иванчева - Петър Кърджилов, съграждани на възрастната дама разриха коя е тя.

Жената, която провокира на протеста и заради която беше арестуван Кърджилов, се оказа, че явно не случайно е била там. Тя се казва Пепи Генова и е голяма фенка на ГЕРБ и Бойко Борисов, разкриха граждани на Пазарджик, откъдето е родом и самата тя.

Мнозина я нарекоха баба, може би заради бастуна, който носеше, но се оказа, че и това е бутафория, тъй като Генова е здрава и права, ходи без никакъв проблем.

Един от малкото в защита на Пепи Генова, е друг, подкрепящ Борисов и кабинета му - Никола Николов. "Кои са мутрите? Гледайте и си отговорете сами! Агресорът с жълтата жилетка е Петър Кърджилов, ПР на осъдената за вземане на подкуп кметица на "Младост" Десислава Иванчева. 2017 г. същият е бил и кандидат за депутат от "Да, България", написа в профила си симпатизантът на ГЕРБ.

"Не й се връзвайте на тая, тя не е такава, каквато се изкарва. Здрава и права е, бастун не носи по принцип, но явно сега е решила да се прави на интересна или просто е пратена на протеста, за да провокира. Пепа е голям поддръжник на Борисов и агитира винаги за ГЕРБ в Пазадржик, за което получава и по някой лев, естествено. Далеч не е баба. Не се поддавайте на провокации на такива индивиди", написаха в една от групите във фейсбук, като наред с това публикуваха и интересни колажи с Генова.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...