Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Разкриха коя е ГЕРБКП-провокаторката от протеста – оказа се влюбена в един от най-младите комунисти в България

Първо в Lupa.bg: Разкриха коя е бабата провокатор на протеста

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Офицер от МВР: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Хората не спят, а във века на комуникациите никак не е трудно да бъде разкрит кой кой е. Няколко часа след скандала между бабата с бастуна и бившият пиар на Десислава Иванчева - Петър Кърджилов, съграждани на възрастната дама разриха коя е тя.

Жената, която провокира на протеста и заради която беше арестуван Кърджилов, се оказа, че явно не случайно е била там. Тя се казва Пепи Генова и е голяма фенка на ГЕРБ и Бойко Борисов, разкриха граждани на Пазарджик, откъдето е родом и самата тя.

Мнозина я нарекоха баба, може би заради бастуна, който носеше, но се оказа, че и това е бутафория, тъй като Генова е здрава и права, ходи без никакъв проблем.

Един от малкото в защита на Пепи Генова, е друг, подкрепящ Борисов и кабинета му - Никола Николов. "Кои са мутрите? Гледайте и си отговорете сами! Агресорът с жълтата жилетка е Петър Кърджилов, ПР на осъдената за вземане на подкуп кметица на "Младост" Десислава Иванчева. 2017 г. същият е бил и кандидат за депутат от "Да, България", написа в профила си симпатизантът на ГЕРБ.

"Не й се връзвайте на тая, тя не е такава, каквато се изкарва. Здрава и права е, бастун не носи по принцип, но явно сега е решила да се прави на интересна или просто е пратена на протеста, за да провокира. Пепа е голям поддръжник на Борисов и агитира винаги за ГЕРБ в Пазадржик, за което получава и по някой лев, естествено. Далеч не е баба. Не се поддавайте на провокации на такива индивиди", написаха в една от групите във фейсбук, като наред с това публикуваха и интересни колажи с Генова.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!