Като партизанин: Бойко се крие в имот на д-р Енчев, в събота нанка край Шабла за среща с Цацаров (РАЗКРИТИЯ)

Страхът от „народната любов” направи от Бойко Борисов съвременен партизанин, смее се пред Narod.bg гербер, отвратен от корумпираното управление на държавата.

„В петък вечерта, 1 август, Баце, както любовно го наричаме вътре в партията, се скри от протестиращите в луксозния комплекс „Голденбург” край пловдивското с. Белащица.

Имотът е собственост на близкия до Симеон Сакскобургготски бизнесмен д-р доц. д-р Невен Енчев.

Царя и Невен Енчев са близки от години

С близнака си Ангел Енчев са известни като най-добрите пластични хирурзи, любими на фолк гилдията. Вероятно връзката между Бойко и братята минава именно през Царя”, предположи източникът на Narod.bg.

Понеже т.нар. „Отровно трио” – проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и журналистът Арман Бабикян, започна издирването на премиера, за да му поиска оставката в очите, Баце ще продължи с партизанския живот, ясен бе читателят на Narod.bg.

„Тази вечер се очаква Борисов да „нанка” в правителствената резиденция в Шабла. Случайно или не, тук вила има бившият главен прокурор и настоящ шеф на КПКОНПИ Сотир Цацаров, двамата вероятно ще се срещнат, но всичко се пази в дълбока конспирация дори за хората от върха на ГЕРБ”, разкри информаторът на Narod.bg.

Цацаров имал вила на шабленската Тузла. Луксозната постройка била в рамките на почивна база на Държавното горско стопанство.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...