Ще има ли записи на Борисов след ерата Цветанов?

Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ще има ли още записи на Бойко Борисов и от кой период ще са те? Този въпрос вълнува по-голямата част от активната общественост у нас през последните няколко седмици. Прави впечатление, че компроматите за премиера, видели бял свят в медийното пространство досега, са преди евроизборите през 2019 г. Случайно или не, това е периодът, когато Цветан Цветанов се раздели с ГЕРБ.

Бившият втори в партията каза чао на парламента заради спекулации по скандала „Апартаментгейт” в края на март 2019 г., но запази партийния си пост. Малко след евровота на 26 май - в самия края на месец май, Цветанов се раздели и с всички партийни постове в ГЕРБ.

Тези факти навеждат някои наблюдатели на мисълта, че неудобните снимки и видеа на Борисов вероятно са част от „тайната фонотека” на Цветанов. Тук обаче възниква логичният въпрос кой точно ги предоставя на медиите?

Прави впечатление, че в последно време в определени медийни среди беше реабилитиран образът на Григор Здравков от „Легия Антимафия”. А той е известен в публичното пространство като пласьор на специфична секретна или дискредитираща информация.

В прякото предаване от осмия ден на протеста срещу правителството по телевизия БСТВ Здравков едва ли не се хвали, че ще излязат още скандали записи срещу Борисов.

„Очевидно освен Севда и други хора могат да правят домашно видео... Аз да попитам – Баце, спинкаш ли добре, щото сега почваме. На всяка негова глупост - аз така чувствам, ще има вече не само снимки, ами и звук, и картинка - докато му дойде акълът”, казва Григор Здравков в интервю за Нора Стоичкова на 16 юли.

След минута разговор той отново сам подхваща темата:

„Доколкото усещам за бъдещи записи, които ще бъдат публикувани – поне така знам, Борисов няма да има никакъв шанс”.

По този повод отлично осведомени довериха пред Lupa.bg, че вероятността Цветан Цветанов да е тайният подател на компроматите, а Григор Здравков – техният куриер, е изключително голяма. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...