Шокираща излагация в САЩ: Бойко се издънил пред Тръмп, че е съпруг на жена му Мелания (ВИДЕО)

Бойко Борисов даде пореден повод за национален срам, че е премиер на държава от ЕС без никакъв чужд език, което безчет пъти го е вкарвало в конфузни ситуации.

Пожарникарят от СИК сътворил нечуван гаф и при визитата си във Вашингтон на 24 ноември 2019 г. за среща с Доналд Тръмп, издаде пред Narod.bg човек от екипа на премиера.

Според очевидеца преди да се срещне с президента на САЩ, Бойко Борисов получил няколко ценни указания от своите преводачи, разказа читателят на Narod.bg.

„Преди да се ръкувате с президента Тръмп, моля, кажете How arе you (Как сте). След това господин Тръмп ще ви каже I am fineq and you? (Добре съм, а Вие как сте). И тогава вие кажете Me too (Аз зъщо). – След това поемаме ние, преводачите”.

Изглежда прекалено просто, но за нашия премиер се оказало голямо интелектуално предизвикателство.

Всъщност, при срещата диалогът преминал по съвсем друг начин, който US президентът със сигурност още помни, пише свидетелят на резила до Narod.bg.

Ето как започнала срещата между Бойко Борисов и Доналд Тръмп:

Когато премиерът срещнал американския президент, объркал репликите и казал Who are you (Кой сте вие), вместо How arе you.

Тръмп, леко шокиран, отвърнал шеговито: Well, I am Melania’s husband (Ами… Аз съм съпругът на Мелания), при което банкянският гений изпуснал фрапиращата реплика Me too (Аз също)….

След тази реплика настанала оглушителна тишина, дори опитните преводачи не могли да се окопитят на мига, за да извадят Бойко от поредната абсурдна каша, която забъркал пред голям световен лидер, вдига рамене читателят на Narod.bg.

Ето я и знаменателната среща:

Вижте други умствено-лингвистични издънки на тулуп-комуниста и позор на страната:

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Офицер от МВР пред Narod.bg: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

Ако не харесвате един от най-младите комунисти в България Бойко, значи не харесвате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...