Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Джипката на Бойко купена за 250 000 лева от масон, шеф на горско стопанство, тойотата се оказа без застраховка: Narod.bg

Лъскавата „джипка” тойота Land Cruiser, с която Бойко Борисов обикаля села и паланки, за да се рекламира като премиера-Слънце, е купена с парите на горско стопанство, управлявано от масон, разкри само пред Narod.bg отлично запознат с далаверата източник от върховете на властта, настоял за анонимност.

Според информацията зад обществената поръчка за закупуването на общо 5 броя тойота Land Cruiser Executive 4×4, всеки на стойност 250 000 лева, стои несменяемият шеф на Югоизточното държавно горско предприятие инж. Пейчо Иванов Върбанов, изключително близък до Бойко Борисов, обясни информаторът на Narod.bg.

Горският е масон като Бойко, но стои над него в йерархията на тайната ложа и е нещо като шеф на премиера, хвърли бомбата читателят на Narod.bg.

В сряда вечерта, по време на най-големия протест срещу хунтата ГЕРБ от последните години, Борисов се скрил във вила „Ормана” край Ямбол точно в компанията на своя любим горски шеф Пейчо Върбанов, разкри още източникът на Narod.bg.

По-рано вчера без предварително да бъде оповестено, Бойко Борисов цъфна във Варна с джипката уж да показва пречиствателна станция на Златни пясъци. Вечерта, след като бунтът в София събра над 100 000 души, Бойко по спешност се изнесъл от Варна, за да се скрие в държавната вила на местния лесничей №1, подчерта запознатият с врътката пред Narod.bg.

По-рано днес пък „Отровното трио” Велислав Минеков, Арман Бабикян и Николай Хаджигенов пусна на стената си във фейсбук новината, че баровската тойота на премиера движи без „Гражданска отговорност”.

 

Проверка на Narod.bg показа, че при липсата на тази застраховка подлежите на административна глоба в размер от 250 лв., ако сте физическо лице, и имуществена санкция от 2000 лв., ако автомобилът е собственост на юридическо лице.

Управляващият превозното средство (ако е различен от собственика) следва да плати 400 лв. глоба.

При повторно нарушение глобите са 800 лв. за физически лица и 4 000 лв. за юридически.

Дали Бойко ще бъде глобен, пита риторично Narod.bg?!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!