Николай Марков: Малко и жалко човече, облечено в безсрамност! Има само едно правилно решение за такива арогантни и лукави престъпници

Яхнал си нашия човек луксозната джипка, разхожда се като феодал из цялата страна и се прави, че хич не му пука от присъствието на 150 000 човека на площад "Независимост", които го наричат мафиот!

Пък и от какво ли друго му пука като и самите европейски политически лидери ги минава с двеста и те мълчат като онемели, държавната администрация е доведена до унизително състояние, а съдебната ситема, която трябва да го въдвори в затвор е в насипно състояние. Всичко разбито, като след война и не без причина.

Кара си бай Ганьо джипката и обяснява напоително как е свалил цените на руския газ с 50 %, макар, че никой и до днес не го усети в сметките си и как всички, които искат оставката му са руски агенти провокатори и имат намерение да спрат диверсификацията на газта и да останем зависими само от руския газ. Бръщолевения на патологичен лъжец и изпечен в кражби и други престъпни дела измамник!


--------------------------------------------------------------------
Абе лумпен с лумпен, нима всеотдайната воленова патриотарска любов и пълна подкрепа на другите подобни корумпирани до мозъка на костите си екземпляри получаваш в парламента заради политиките ви за скъсване на руското влияние в България? Тъпанар прост и неграмотен. На кого ги приказваш тия глупости и не разбираш ли, че клетките в тялото ти са изградени от лъжи, подлост, лицемерие и арогантност? Нищо друго. Празен си човече кух, като прогнил дънер!
---------------------------------------------------------------------

Магистралите ти не са магистрали, политиката ти - не е точно политика, икономиката ти - не е икономика и всичко каквото казваш и правиш е една голяма лъжа, необходима за осъществяване на тотален финансов европейски и национален грабеж. Малко и жалко човече, облечено в безсрамност! Има само едно правилно решение за такива арогантни и лукави престъпници като теб и ти си го знаеш. Знаеш го, нали?

И ще си го получиш.

Николай Марков

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Ако не харесвате един от най-младите комунисти в България Бойко, значи не харесвате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...