Илиян Василев: Борисов е сериозно уплашен да не бъде ”сгащен” от протестиращи... никак не е сигурен какво ще прави с него "народа"

По несвързан повод разбрах, че Борисов е сериозно уплашен от протеста и се бои да не бъде "сгащен" от протестиращи, защото никак не е сигурен какво ще прави с него "народа".

Ако обърнете внимание на страницата на МС, в частта предстоящи събития, която до преди "протестите" имаше обивлна информация какво ще прави през деня премиера и къде ще ходи, ще видите няма думичка.

Движенията му са смятат за висша държавна тайна. Информация за маршрута му имат ограничен кръг от хора.

Когато се организират "холивудските" сценки с масовата народна подкрепа и "премиерът работи, докато вие протестирате" активистите на ГЕРБ се карат на място, но не им се дава информация кой ще дойде. Най-често информацията е на ниво - някакъв министър, важен човек, но не Борисов.

По време на големия митинг в сряда отричаше до последно че е в Евксиноград с Гешев, защото го е страх да не го блокират някъде протестиращи.

За това е като Джингиби, никой не го знае къде се движи, общува с видеа, които могат да бъдат заснети навсякъде. Де факто е заразял премиерската работа и прави предизборна кампания.

Това е тактиката им - тотално потапяне. За това и Дариткова така се изплаши, като я сгащиха в БНТ. Блокирането на отделни представители на властта ги плаши неимоверно, защото ще покаже неистовия им страх. А народът види ли че треперят от страх ще престане да се бои от тях.

Потопиха се всички - Доган, Пеевски, Гешев. За разлика от Пеевски Доган по-трудно излиза от страната за да "изчезне" от хоризонта, докато бурята премина. Като гледам май само в Русия може да се спаси, като Янукович.

Ролята на "народната подкрепа" по места е и да осигури жив щит срещу протестиращи, защото кадрите - "полиция бие протестиращи" докато защитава Борисов, Гешев или Пеевски не стои добре медийно. И фикцията "народът подкрепя Борисов, жълтопаветници не са България" ще се изпари.

Гешев също изчезна от София и неговите маршрути са също тайна. Шета из провинцията и маршрутите му предварително не се обявяват, отново защото се страхува да не бъде блокиран. Защото като нищо ще му спретнат "граждански арест".

Те самите ви подсказват какво трябва да се прави. Скоро в София няма да се появяват.

Ако Мохамед не отиде до планината, то планината май ще трябва да отиде до Мохамед.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...