За цивилизования свят е ясно: Капитанското кормило на българския кораб е в ръцете на псуващ примат и шайка тарикати около него

„Мен не ме интересува какво мислят в Брюксел и европейските посолства в София“, отсече тази сутрин в БНТ военният министър Каракачанов по повод на заплахата от … Истанбулската конвенция, циганския проблем и ислямската инвазия.

Това бяха грандиозните опорки на силовия вицепремиер, който си вярва, че пак ще измами избирателите с плашилото на конвенцията, циганите, исляма и лошия ЕС.

Понеже Каракачанов третира зрителите като безпаметни мисирки, да му припомним:

Истанбулската конвенция отдавна не е актуална, защото България я отхвърли.

Циганският проблем е негова отговорност като силово вице, измамило избирателите с гръмкото обещание за полицай във всяко селище.

Ислямското плашило ВМРО дежурно го размахва преди избори, значи те са на хоризонта.

Но за лошия ЕС министърът е прав. В Брюксел гневно четат дипломатическите доклади на европейските посланици за каруцарския език на премиера и за позорното послушание на министрите му.

И в Белия дом гледат лошо на заключението на американска лаборатория за автентичността на премиерски записи със заплахи към опоненти.

За цивилизования свят е ясно: Капитанското кормило на българския кораб е в ръцете на псуващ примат и шайка тарикати около него, добре охранени от евросубсидии, концесии, комисионни и откровен грабеж. И екипажът пожарно ще се сменя – не от любов към пасажерите, а защото нагло краде и от метрополията.

Само на Каракачанов не е ясно, че трябва да си стяга багажа в жълтите торбички

Велизар Енчев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...