Реч на английски на новия министър на туризма Марияна Николова взриви нета – Татяна Кристи с пародия на английския на Марияна Николова

.

Марияна Николова Източник: БГНЕС

Реч на английски на новия министър на туризма Марияна Николова взриви нета – Татяна Кристи с пародия на английския на Марияна Николова

Скандален клип от 2019 г. показва нивото на владеене на английски език на новия министър на туризма Марияна Николова.

Клипът е от конференция за демократическата реформа в Украйна от началото на юли миналата година. Събитието се провежда в канадския град Торонто. По това време Николова е Заместник министър-председателят по икономическата и демографска политика. 

Видеото от изявлението на Николова е разпространено от "Господари на ефира". На него ясно се вижда нивото на владеене на английски език на Николова. Потребители в социалните мрежи го определиха като "потресаващо".

Татяна Кристи с пародия на английския на Марияна Николова

След като скандален клип от 2019 г. показва нивото на владеене на английски език на новия министър на туризма Марияна Николова тя стана повод за искрени подигравки и коментари.

Един такъв е видео клипът на известната с пародийните си превъплащения журналистка Татяна Кристи. Вижте как новата министърка на туризма се възмущава на английски от подигравките на английския й.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...