Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вижте как хунтата мачка медиите: ГЕРБ свали клип на ТВ „Враца” заради неудобния въпрос към Бойко кога ще подаде оставка (ИЗОБЛИЧАВАЩО ВИДЕО)

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Пресата на хунтата ГЕРБ над медиите лъсна със страшна сила вчера при поредната пиар разходка на Бойко Борисов, разкри Narod.bg. Премиерът бе на посещение в града, за да покаже нов немски завод, който работи вече повече от месец.

При обиколката обаче журналисти не бяха допуснати, защото нямали официална акредитация за събитието. А причината да нямат е, че посещението на Бойко не е било обявено никъде…

За да се осигурят екзалтирана публика, герберите от Враца бяха довели работници под строй от още няколко фабрики, които да пляскат и викат „Бой-ко”, „Бой-ко”.

Регионалната ТВ „Враца” показа репортаж от разходката на премиера-Слънце. По-късно обаче телевизията свали сама репортажа си, след като репортерката Моника Пенева и операторът Асен Асенов приклещиха Борисов с най-неудобния за него въпрос в момента: „Какво трябва да се случи, за да подадете оставка?“. Борисов се направи, че не я чува и вижда. След това обаче е имало разговор на висок тон с шефовете на телевизията, които били принудени да махнат клипа от сайта за световен видеообмен Youtube, показа проверката на Narod.bg.

Журналистите от телевизията обясняват, че официално съобщение за посещението на Борисов не е имало, припомнят и 10-годишното отлагане на ремонта на пътя София – Видин, с което министър-председателят отново побърза да се похвали.

В големите медии бе показано как под бурни аплодисменти Бойко Борисов слиза от джипа във Враца. Събралите се хора горещо ръкопляскаха и скандираха името му. „Благодарим ти Бойко. Ти направи най-хубавото нещо за нас“, „Ако беше лесно Орешарски да го е направил“,  бяха част от скандиранията. 

За съжаление, телевизията свали клипа от Youtube.

https://youtu.be/98fNucN7sBk

Оказва се, че възторженото посрещане на премиера във Враца е предварително режисирана постановка, организирана от ГЕРБ. А заради неудобният въпрос на Моника Пенева видеото бе свалено от шефовете на телевизията.

Клипът обаче остана да „живее” във фейсбук, установи Narod.bg.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!