Агонията на Чекмеджето: Сменя още двама министри в опит да се спаси!

Снимка: "Флагман"

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Втора война с рокади в кабинета се очаква най-късно до месец, разкриха за „Галерия“ хора от върховете на управляващата партия ГЕРБ. Дори политолози и социолози да говорят точно обратното, неоспорим факт е, че откакто Владислав Горанов, Младен Маринов, Емил Караниколов и Николина Ангелкова бяха освободени от постовете си, а Кирил Ананиев бе използван в управленска рокада, протестите загубиха огромни маси от периферията си и продължават не по-малко агресивно, но с по-малко участници.

Това подсказало на Бойко Борисов, че тактиката с отстраняване на министри засега е успешна и върши работа. Следващите два бушона, които ще изгорят при по-високо напрежение, са правосъдният министър Данаил Кирилов и министърът на културата Боил Банов.

За освобождаването на Кирилов настояват най-вече функционери от „Да, България!“ – партията, която си е поставила като основен приоритет тотална реформа на правосъдната система.

Министърът на културата Боил Банов също е в разкрачено положение, защото срещу безумната политика на ведомството му негодуват много от гилдиите – и кинаджии, и художници, и актьори…

В същото време Банов продължава да бездейства и не прави реформи в институции, които здраво са затънали. Такава е ситуацията в Националната галерия, където в нарушение на Закона за конфликт на интереси директор е непознаващата българското изкуство рускиня Яра Бубнова. Именно изключителната й неподготвеност постави преди време Банов в обидна ситуация на министър, участващ в търгове под прикритие. Товага от Виена с пари на данъкоплатците той лично отиде да наддава за един твърде съмнителен като качества портрет на Александър Батенберг.

В. „Галерия“ настоява за външна експертиза на този портрет. Специалистите да бъдат допуснати да си свършат работата и да дадат независима експертиза. На сметката на Банов са серия ат скандали в Кино центъра, както и съмнения за корупция покрай участието ни на Венецианското биенале.

Източник: в. „Галерия“

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...