Офицер от МВР пред Narod.bg: При акция срещу контрабанда Бойко Борисов се криеше под ТИР, измъкнахме го и го арестувахме!

Още от времето в МВР Бойко обича да се фука с пистолета си

Уникална история за тъмното минало на премиера Бойко Борисов разкри пенсиониран топ полицай само пред Narod.bg. Офицерът, пожелал да скрием името му, уточни, че случката, която сега ще прочетете, се е разиграла пред очите му в продължение на близо две десетилетия.

Ето и разказът от първо лице пред репортер на Narod.bg:

В началото на 90-те отряд на баретите е пратен в акция срещу контрабанда на гориво и цигари.

Спецченгетата атакували склад и паркинг край София, за които разполагали с данни, че крият тирове с контрабанда стока, обясни източникът на Narod.bg.

Влезли баретите и арестували шофьорите на камионите. Под единия тир, обаче, служителите на извадили Бойко Борисов!

По това време свързаният със СИК охранител се мушнал под камиона, след като видял баретите да нахлуват, като се надява да му се размине арестът, подчерта топ ченгето пред Narod.bg.

Години след това обаче палачинката се обърнала – покрай сенилния Симеон Сакскобургготски от охранител Бойко израства до главен секретар на МВР.

Получил власт, сикаджията от Банкя, спипан да върти контрабанда, започва да мъсти на арестувалите го спецченгета, които участвали в злополучната за новия гласек операция срещу престъпността, ядоса се информаторът на Narod.bg.

С лостовете, които получава в МВР, настоящият премиер предвидливо унищожава и всички документални следи от мрачното си минало, което трябва да остане завинаги погребано, за да лъсне като Спасителя на България, а не като обикновен престъпник, призна топ полицаят пред Narod.bg.

А когато става премиер за първи път, „случайно” в акция на МВР е арестуван бивша барета, който се сдобива с обвинение за кражба. Това е точно същият спецполицай, който издърпал за ушите Бойко изпод тира, завърши разказа пенсионираният висш служител на МВР пред Narod.bg.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...