Да изпеем за прасето, братя и сестри. Топ 10 на най-неприятните политици у нас, с калмари по чирпански

.
Пеевски и Доган

За тях се говори всеки ден от години. Нахълтват неканени във всеки дом чрез медии, публични изяви, извънредни брифинги-монолози, изречени глупости, скандали, лъжи, кражби, незачитане на законите, самовлюбеност, надменност, цинизъм, простащина… Те толкова обичат България, че си я поделиха и се спречкват само, когато някой е заграбил по-голямо или по-скъпо парче от другите.

Съставихме списък на най-неприятните политици чрез анкета с хора на улицата в София, Варна, Пловдив и др. градове. Много от запитаните граждани: „Кои са най-неприятните политици?“ – прибавяха „най-мразени“, но такива са си българите - шегаджии…

Питахме също, какво пожелават на депутата от ДПС Делян Пеевски, който днес има рожден ден, но решихме да не публикуваме отправените поздравления, че народната любов е силно нещо… Надделяваше пожеланието „скоро да отиде на почивка". Казваха и в коя точно "почивна станция" с дебели стени и въоръжена охрана. Но най-много се интересуваха, къде всъщност е Пеевски? 

Топ 10 на най-неприятните политици. 

1. Делян Пеевски – ДПС, милионер (до него анкетираните поставят Иван Гешев, макар да знаят, че е главен прокурор, според повечето той говори като политик и е свързан с политически кръгове) 

2. Ахмед Доган – почетен председател на ДПС, милионер 

Комунистът Ахмед Доган – европейският светъл лъч и балкански прогресивен политико-икономически лидер?

3. Бойко Борисов – премиер, лидер на ГЕРБ 

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

4. Владислав Горанов – ексфинансовият министър 

5. Красимир Каракачанов – , военен министър, лидер на ВМРО 

6. Валери Симеонов – зам.-председател на НС, лидер на НФСБ 

7. Маноил Манев – депутат от ГЕРБ 

8. Цвета Караянчева – председател на НС, член на ГЕРБ (толкова гласове събира и Веселин Марешки, лидер на „Воля“) 

9. Йордан Цонев – зам.-председател на ДПС, депутат от ДПС
Спас Гърневски – депутат от ГЕРБ 

10. Тома Биков – депутат от ГЕРБ (със същият брой гласове е и Десислава Атанасова, също депутат от ГЕРБ) 

Известно учудване предизвиква отсъствието на поне един политик от БСП, но вероятно това се обяснява с факта, че левицата е в опозиция. Бе споменат няколко пъти Георги Гергов, пловдивският лидер на БСП, но не събра достатъчно точки, за да влезе в Топ 10. Същото се отнася и за депутата от ГЕРБ Георги Марков. Мая Манолова получи само два гласа, а президентът Радев – един. Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ също бе споменаван рядко. Волен Сидеров, лидерът на Атака пък не бе посочен нито веднъж. 

Ей такива работи се въртят в главите на хората по улиците. Горещините и нощните бури може да са повлияли на класацията, но като цяло анкетираните отговаряха стегнато и с аргументи.

.
Худ. Джейми Уайет – "Портрет на свинята" 

Видяхте ли свинските уши пред сградата на Министерски съвет? Експерти предположиха, че протестиращите са направили комплимент на литовците, за които пушените свински уши са любим деликатес. Други свързаха идеята с 4-я подвиг на Херкулес, който убива огромния глиган и му отрязва ушите и глигите. Намесена бе дори Цирцея, която била превърнала политиците ни в свине, както някога пратениците на Одисей… Най-близо до истината може би са онези, които заявяват, че става дума за кулинарния шедьовър "Калмари по чирпански". Т.е. панирани свински уши… 

Фрог нюз

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...