Борисов е уплашен така, както никога досега. Страха, че ще загуби властта си завинаги и ще получи възмездие за престъпленията си

Не ме развълнуваха последните мерки Борисови.

Не защото приемам подигравките МУ.

Не защото ми е безразлична наглостта МУ.

Това са поредните обещания, които няма да изпълни.Заеми не взимаме, защото не ни дават.Изчегъртването на фискалния резерв няма да помогне.Изразът за мазнинката, с който умишлено ни дразни няма да заблуди никого.Обеща по 1000лв. на медиците от първа линия в битката с Ковид-19, които така и не получиха.Така ще е и с тези обещания.

Бори се за всеки ден власт, подкрепян от кохортата си, която е впила нокти като умиращо животно в постове - от министър до обикновен държавен служител.

Борисов е хищник и ще си отиде като хищник .Той не познава милосърдието.Моралът му е формиран в средите на силовите структури , в годините, когато рекета беше начин за забогатяване, а парите - основна ценност.

Борисов е страхлив и сервилен - от Тодор Живков, през Симеон, та до Меркел.Изолацията, в която вече е поставен ще рани смъртоносно егото му и ще разлюлее като земетръс сигурността му.

С цялото си поведение декларира, че протестите не го вълнуват.Истината е, че е уплашен така, както никога досега.Страха, че ще загуби властта си завинаги и ще получи възмездие за престъпленията си генерира фалшивата му поза на спасител.

Никой вече не му вярва.

И трябва да продължим, без колебания докато пречупим врата на чудовището, което вие в предсмъртна агония.

Остана малко и сме длъжни да извървим пътя до край!

---

Намалявайки ДДС на услуги, бира и вино, Борисов подарява жълти стотинки на търговците и лишава хазната.
Цените обаче остават същите.

Това не е мярка за справяне с кризата, а тъп начин за печелене на симпатии от определена социална група.
А помощите за строителството всъщност са схема за крадене.

Борисов няма да получи от ЕС желаните милиарди точно заради корупцията. А разходването на получената сума / каквато и да е тя/ ще е контролирано.И не от Цонев. Да не забравяме и че европейската прокуратура започва да работи до края на годината.

Зад изкуственото спокойствие на Борисов, регулирано с шепи успокоителни, крещи истеричен писък на летящо към дъното на бездната животно...

Румяна Ченалова

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...