Управлява мафия. Оттук милиард, оттам два и ето ви поток от държавни /наши/ финансови средства... Много много милиарди, натъпкани във всякакви джобове и чекмеджета!

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец

Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Който и служител на Министерство на икономиката да попитате за лицето заместник министър Лъчезар Борисов, ще ви отговори кратко и ясно - Делян Пеевски! Изненадани?

Това същото лице е уж новия министър на икономиката предложен за по-лесно легендиране от така наречените Патриоти - знаете за какво служат памперсите. Освен всичко друго това лице е с най-съмнителната репутация относно превръщането на държавната банка за кредитиране на малкия и среден бизнес в личната банка на Певски. Както и олекотеното административно "обсужване" на онзи интересен проект за "ремонт" на язовири, по който бенефициентът и роден като световно известен хидроинженер Ахмед Доган получи по личната си сметка половин милиард лева. /500 милиона/
-------------------------------------------------------------------------
Оттук милиард, оттам два милиарда и ето ви поток от държавни /наши/ финансови средства под пълен политически контрол. Една резиденция на морето с яхта, струва няколко десетки милиона, а тук говорим за милиарди евро всяка година. Много много милиарди, натъпкани във всякакви форми и големина политически джобове!

------------------------------------------------------------------------
На фона на тези милиарди натъпкани също и в офшорки и чекмеджета, пенсионерите ще получат кучешка храна за 50 лева на месец при това само за три месеца. Всички останали граждани ще получат очакваното, но голямо нищо. Останалите милиарди мазнинка за грабеж ще отидат към търговски дружества на политици и техните скрити и явни роднини и съдружници. Само за сравнение, с отпуснатите въпросни 50 лева на пенсионери във връзка с Ковид 19 ще ви кажа, че в Германия по тази същата мярка са разпределени вече по 9 хиляди евро на всеки гражданин. Както и във всички останали страни от ЕС.

Глави трябва да полетят, истински човешки глави! Овластени престъпници-милиардери и мародери с имунитет от друго не разбират! И няма да разберат.

Управлява мафия.

Николай Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...